Resultaten laden ...

Kennemerplein 20

14 - 480 m2 kantoorruimte te huur in Haarlem

Kenmerken

Huurprijs € 500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Stationsbuurt

Office Hotel is hét transparante kantoorconcept dat met Haarlemse bedrijven meegroeit. Bij Office Hotel huren ondernemers binnen één dag een eigen kantoor. Er worden diverse kantoorruimtes aangeboden in combinatie met een all-in servicepakket, waardoor de ondernemers niets meer hoeven te regelen – behalve een bureau en een goede stoel! Office Hotel verzorgt de algemene ruimtes, supersnel internet, VoIP telefonie en een locatiemanager voor de twee vestigingen.

Bij Office Hotel Station beschik je al over een eigen afgesloten kantoor vanaf € 499,- per maand exclusief BTW. De naam Office Hotel Station zegt het al, deze locatie is ideaal gelegen. Direct naast NS station Haarlem, perfect te bereiken met de trein, bus, auto en fiets. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein en er is een fietsenhok. Bezoekers die met de auto komen kunnen deze gemakkelijk parkeren in de tegenover gelegen parkeergarage van het station.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.