Resultaten laden ...

Klaprozenweg 75 A 1

300 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 60 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Buiksloterham
Bouwjaar 2001
Energielabel A

Object
Deze representatieve kantoorruimte op de 7e verdieping aan de Klaprozenweg 75, heeft een prachtig uitzicht over de noordkant van Amsterdam, met in de directe omgeving diverse bedrijven waaronder het hoofdkantoor van HEMA en Denham.
Horecagelegenheden bevinden zich op loopafstand zoals Loetje aan ’t IJ, Broodje Vasum, Pllek, de IJ-Kantine, Freddy’s en Noorderlicht.

Bereikbaarheid
Het object ligt op enkele minuten rijden van de A10. Via de Cornelis Douwesweg is de afslag S118 binnen enkele minuten bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand van de Klaprozenweg gaat een pont (GVB) van- en naar het Centraal Station Amsterdam. Binnen 10 minuten fietsen kun je de halte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn bereiken.

Markant gebouw
De kantoorruimte is hoogwaardig gerenoveerd en voorzien van een uitstraling die past bij de wensen van de huidige kantoorgebruiker. Het interieur is strak en modern met enigszins een industrieel karakter. Het kantoorgebouw bestaat in totaal uit een begane grond en 8 verdiepingen. De kantoorruimte is voorzien van een centrale kern met gezamenlijke luxe sanitaire voorzieningen.

Verhuurbare vloeroppervlak
Voor de verhuur is circa 300,41 m² VVO kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 7e verdieping.

Huurprijs
€ 65.000, – per jaar, te vermeerderen met btw.

Servicekosten
€ 60,00 per m² VVO per jaar, te vermeerderen met btw.

Opleveringsniveau
– Representatieve entrée.
– Diverse meetingrooms.
– Industrieel open plafond.
– Luxe pantry met Quooker.
– Gietvloer en vloerbedekking.
– De gevel is voorzien van 3-laags isolatieglas met zon-en warmtewerende coating.
– Eigen parkeerterrein met slagboom.
– Dubbele lift.

Beschikbaar
Beschikbaar vanaf 01-12-2023

Parkeren
Het gebouw beschikt over een eigen afgesloten parkeerterrein voorzien van diverse oplaadpunten. Ook is hier een grote fietsenstalling aanwezig.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

BTW
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.