Resultaten laden ...

Piet Heinkade 81

1.194 - 1.884 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 61 m²/jaar
Huur parkeerplaats € 4500 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Oostelijk Havengebied
Bouwjaar 2013
Typische oppervlakte bouwlaag 6.694 m²

Omschrijving
Piet Hein Buildings bestaat in totaal uit ca. 27.872 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over gebouw ‘Rood’, ‘Wit’ en ‘Blauw’. Het gebouw bestaat uit een begane grond en 8 boven gelegen kantoorverdiepingen. De drie gekoppelde bouwdelen beschikken elk over een eigen entree, receptie en installaties. De Piet Hein Buildings biedt ruime en grote vloervelden.
Het kantoorgebouw kan flexibel worden ingedeeld, dat wil zeggen dat het gebouw is ontwikkeld voor zowel single tenant als multi-tenant gebruik. Gebouw ‘Wit’ beschikt over restaurant “Kombuis” dat wordt gefaciliteerd door Vermaat Catering.

Locatie
Piet Hein Buildings ligt in het centrum van Amsterdam direct naast de Passengers Terminal (PTA) en UP Building. Amsterdam Centraal Station ligt op loopafstand van het gebouw. De drie aaneengesloten gebouwen hebben een schitterend uitzicht over de IJ (oevers) en aan de andere zijde de binnenstad. Het gebied omvat een mix van kantoor, wonen, restaurants en bars.

De bereikbaarheid is zowel met auto als met het openbaar vervoer zijn zeer gunstig. In de directe omgeving zijn veel voorzieningen aanwezig zoals: Muziekgebouw aan ’t IJ, en het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Lloyd Hotel, Passenger Terminal Amsterdam (PTA), de OBA, Mediamatic en Club Panama. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de vele voorzieningen aan de rand en in het centrum van Amsterdam.

Bereikbaarheid
Auto
De bereikbaarheid per auto is uitstekend vanwege de nabije ligging van de Piet Heintunnel en de ringweg A10. Afslag S114 Zeeburg is binnen enkele minuten bereikbaar. Het kantoorgebouw ligt eveneens op enkele minuten van de IJ-tunnel met zijn eigen verbinding naar de Ringweg A10.

Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is de locatie ook zeer goed te bereiken. Vanuit Amsterdam Centraal Station rijdt tram 26 zeer frequent naar de halte “Muziekgebouw Bimhuis”, vanaf hier is het nog mar 1 minuut lopen. Tot slot, het object ligt op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is er momenteel circa 7.825 m² v.v.o. beschikbaar, als volgt verdeeld:
Gebouw Wit
5de verdieping ca. 1.668 m² v.v.o. – per 1 december 2023
Gebouw Blauw
2de verdieping ca. 1.194 m² v.v.o. – per 1 december 2023
3de verdieping ca. 1.539 m² v.v.o. – per 1 juni 2024
4de verdieping ca. 1.884 m² v.v.o. – per 1 juni 2024
5de verdieping ca. 1.540 m² v.v.o. – per 1 december 2023

Parkeren
Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage geschikt voor ca. 383 parkeerplaatsen, waarvan 173 publieke parkeerplaatsen. Dit resulteert in een zeer ruime parkeernorm van 1:100.

De parkeerplaatsen zijn 24 uur 7 dagen per week beschikbaar en openbaar toegankelijk. Voor kantoorhuurders zijn verschillende abonnementen beschikbaar waaronder maandag t/m vrijdag 07.00 uur – 19.00 uur.

Een aantal parkeerplaatsen is voorzien van een elektrische aansluiting voor het opladen van elektrische en hybride auto’s. Er is een afsluitbare fietsenstallingen voor algemeen gebruik. Voor motoren zijn er plaatsen in de parkeergarage.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaar.

Huuringangsdatum
In overleg.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 355,00 per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen:
7.00 – 19.00 uur
€ 3.500,00 per parkeerplaats per jaar
24 uur / 7 week.
€ 4.500,00 per parkeerplaats per jaar

De bovengenoemde huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten
In totaal € 61,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Voorzieningen
Het gebouw beschikt over de navolgende voorzieningen:
– Elke sectie heeft een eigen ingang & receptie;
– 3 liften per gebouwdeel;
– Toegangscontrole – en alarmsysteem;
– Intercomsysteem;
– Sanitaire voorzieningen in het Gehuurde;
– Pantry faciliteiten per verdieping;
– Restaurant “Kombuis“ in gebouw ‘Wit’;
– Overdekte fietsenstalling;
– Vergadercentrum;
– Mogelijkheid tot “shared” terras op de 2de verdieping.