Resultaten laden ...

Savannahweg 71

15 - 450 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 700 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Lageweide
Bedrijventerrein Lage Weide

Kantoorruimte huren Savannahweg 71, Utrecht
In het kantoorgebouw "Landmark" bieden wij momenteel meerdere full-service kantoorruimtes aan voor de verhuur. Het gebouw is gelegen op een goede zichtlocatie langs de Rijksweg A2; met een uitstekende ligging op bedrijventerrein Lage Weide. De centrale hal van het gebouw is recentelijk hoogwaardig gerenoveerd waardoor het een aantrekkelijk muli-tenant kantoorgebouw is met diverse faciliteiten. Benieuwd of deze locatie bij jouw onderneming aansluit? Plan dan geheel vrijblijvend een bezichtiging in.

faciliteiten
Wanneer je er voor kiest om een kantoorruimte te huren op deze locatie, dan kan je naast de kantoorruimte ook gebruikmaken van de geboden services en faciliteiten. Zo beschikt het gebouw over een bemande receptie service, zijn er verschillende meetingrooms aanwezig en is het mogelijk om een verse lunch te bestellen. Daarnaast beschikt het gebouw over gratis koffie- en thee faciliteiten en kan je gratis gebruikmaken van de internet faciliteiten. Ook is het gebouw 24/7 toegankelijk voor de huurders. Tevens zijn er op het terrein voldoende parkeergelegenheden. De kosten voor een parkeerplek bedraagd EUR 300,- per jaar.

Beschikbaarheid
voor de verhuur zijn er momenteel meerdere kantoren beschikbaar vanaf 20 m2 tot 160 m2. De huurtermijnen zijn ook zeer gunstig. Zo zijn de kantoren al te huur vanaf 1 jaar. wil je meer weten over de huurmogelijkheden binnen dit gebouw, neem dan contact met ons op.

Locatie en bereikbaarheid
Het gebouw is gelegen op het gewilde bedrijventerrein Lage Wijde. In de directe omgeving van het gebouw zijn bedrijven gevestigd zoals, WE Fashion, Yacht, Randstad, Telecom en Danone. De bereikbaarheid van het gebouw is erg goed te noemen. Zo is de oprit van de A12 met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Met de fiets is het centrum van Utrecht binnen 15 minuten te bereiken. Ook met het OV is het gebouw gemakkelijk te bereiken. Zo is treinstation Maarsen gelegen op 5 minuten fietsen. Daarnaast vertrekken er in de directe omgeving verschillende buslijnen die streekvervoer mogelijk maken.