Resultaten laden ...

Galileo
|
Spoetnik 10-60 BU

20 - 146 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Calveen
Bedrijventerrein Calveen

Algemeen:
Het kantoorgebouw 'BusinessCenter Spoetnik', gelegen op bedrijvenpark ‘Calveen’, is door de acht bouwlagen en de ligging direct aan de A1 een echte landmark.

Het pand is gebouwd in 2009 en recent geheel stijlvol gemoderniseerd om te voldoen aan de eisen van hedendaagse huurder. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, de royale glaspartijen, de geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn geven het gebouw een bijzonder representatief karakter.

Op bedrijventerrein ‘Calveen’ zijn grote bedrijven als Ernst en Young en Bouwfonds gevestigd, evenals automobielbedrijven als Mercedes-Benz, Toyota en BMW, en een groot aantal kleinere bedrijven als bijvoorbeeld VSM Nederland, KPN Business Center, diverse accountants- en notariskantoren en schade expertisebedrijven. Ook Hotel Restaurant Van der Valk is vertegenwoordigd op het bedrijvenpark.

Locatie:
Het gebouw bevindt zich aan de buitenrand van het bedrijventerrein, direct langs de A1 en is daardoor vanaf de snelweg uitstekend te zien. De locatie is in de directe nabijheid van de op- en afrit van de A1 en op korte afstand van verkeersknooppunt Hoevelaken. Amersfoort vormt een knooppunt van belangrijke wegen en spoorwegen en heeft een dynamische en historische binnenstad. De stad beschikt over een uitstekende infrastructuur en uitgebreide voorzieningen. Het biedt een uitstekend werk- en woonklimaat. Er is uitgebreide aandacht voor groenvoorzieningen in de stad.

Bereikbaarheid:
De locatie is goed te bereiken met zowel het eigen vervoer als het openbaar vervoer. BusinessCenter Spoetnik ligt langs de snelweg A1 en vrijwel direct aan de rondweg, waardoor een prima verbinding bestaat met de binnenstad. Zowel NS-station Schothorst als NS-station Vathorst is goed bereikbaar met de bus. De bushalte bevindt zich op loopafstand van het gebouw.

Vloeroppervlakte:
Business Units +/- 20m2 / € 525,00 all-in per maand excl btw / 1-2 werkplekken / 19 m2 netto opp. / 31 m2 bruto opp.

Het bovenvermelde metrage is ingemeten conform NEN 2580, meetcertificaat no. AeQO P13|2012 van AeQO Property Support B.V. d.d. 27-11-2017.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau:
De business units worden turn-key opgeleverd en zijn onder andere voorzien van:
• vloerbedekking;
• huurderscheidende wanden;
• systeemplafond met geïntegreerde LED verlichting;
• top down koeling;
• HR++ zonwerende beglazing;
• horizontale jaloezieën;
• compartimentplintgoten t.b.v. data- en telefoniebekabeling;
• internet;

Aan de gebruikers van het business center staan diverse vergaderkamers met data-aansluiting ter beschikking, als ook per verdieping een gemeenschappelijke pantry met zitgelegenheid. De vergaderkamers kunnen met een speciale app worden gereserveerd.

Op de begane grond bevindt zich in de vernieuwde entreezone een gezellige businesslounge en een Starbucks corner. Ook op de begane grond is een ruimte van circa 70 m² beschikbaar die per dagdeel kan worden gehuurd voor trainingen en presentaties. Deze ruimte is voorzien van stoelen en TV-scherm.

Voor de toegang tot het gebouw en de eigen vertrekken, als ook voor de afname van Starbucks koffie ontvangt elke huurder een gepersonaliseerde tag.

Parkeren: De parkeerplaatsen bevinden zich op eigen terrein zowel voor als achter het gebouw. Voor alle gebruikers van het gebouw staan 140 parkeerplaatsen ter beschikking. De parkeernorm bedraagt 1:40 (één parkeerplaats per 40 m² kantoorruimte). Er is ook een separate, overdekte en afgesloten rijwielstalling aanwezig.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren: € 600,- per parkeerplaats (niet overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten: Niet van toepassing.

Huurtermijn: Voor de units op de 2e verdieping geldt een eerste huurperiode van minimaal 6 (zes) maanden, daarna per maand verleng- en opzegbaar.

Voor de unit op de 6e verdieping geldt een minimale eerste huurperiode van 3 (drie) jaar.

Opzegtermijn: 1 maand.

Voor de unit op de 6e verdieping geldt een opzegtermijn van 6 (zes) maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van:
- 1 maandverplichting bij een maandhuurprijs tot € 500,-
- 2 maandverplichtingen bij een maandhuurprijs van € 500,- tot € 1.000,-
- 3 maandverplichtingen bij een maandhuurprijs vanaf € 1.000,-
Onder maandhuurprijs wordt hier begrepen de all-in huurprijs per maand, inclusief de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan