Resultaten laden ...

Transformatorweg 104

25 - 400 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Sloterdijk
Bedrijventerrein Sloterdijk I

Kantoorruimte huren Transformatorweg 104 (Amsterdam Sloterdijk)

Ben jij op zoek naar een creatieve en inspirerende werkruimte in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je deze nog niet gevonden? In dit gebouw Quarter Plaza zijn er nog enkele kantoorruimtes voor de verhuur, gelegen op de 7e verdieping van het complex. Naast het fijne uitzicht zijn ook de ruimtes te huur tegen zeer flexibele voorwaarden. Zou je graag de ruimte willen bezichtigen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Bezichtigen kan al binnen 3 uur.

Faciliteiten Quarter Plaza

Het gebouw beschikt over hoogwaardige faciliteiten die vrij te gebruiken zijn door de huurders. Zo beschikt het gebouw over een bemande receptieservice, een bedrijfsrestaurant en een coffee corner waar een heerlijke kop koffie besteld kan worden. Wil je een vergadering organiseren? Binnen het gebouw zijn meerdere high end meeting rooms beschikbaar die per dagdeel te huur zijn. Daarnaast beschikt het gebouw over beveiliging en is het gebouw 24/7 toegankelijk voor de huurders.

Huurprijzen Quarter Plaza

Binnen het gebouw is het mogelijk om één eigen kantoorruimte te huren waarbij alle services zijn inbegrepen. Denk hier bij voorbeeld aan schoonmaak van de ruimte, snel internetverbinding en gebruik van de algemene faciliteiten. Kantoren zijn te huur tegen aantrekkelijke huurtermijnen en in verschillende formaten. Ben je opzoek naar een 4 persoonskantoor van ongeveer 25 m2? Deze zijn al te huur vanaf € 899 per maand. Toch liever een grotere ruimte gewenst van circa 50 m2? Deze is te huur vanaf € 1.700 per maand. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Het gebouw is gelegen op een dynamische locatie in het Gebied Amsterdam Sloterdijk. In de directe omgeving zijn meerdere internationale bedrijven gevestigd en bevinden er zich meerdere horecagelegenheden om het gebouw. De bereikbaarheid van het object is uitstekend te noemen. Zo ligt de oprit van de ringweg A10 op enkele minuten rijden vanaf het object. Kom je met het openbaar vervoer richting het kantoor? Station Amsterdam Sloterdijk ligt gelegen op loopafstand van het gebouw. Daarnaast is het object met de fiets vanaf het centrum gemakkelijk bereikbaar.