Resultaten laden ...

Tupolevlaan 22

1.017 m2 kantoorruimte te huur in Schiphol-Rijk

Kenmerken

Servicekosten € 40 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 49
Huur parkeerplaats € 1000 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Bouwjaar 2000
Energielabel B
Typische oppervlakte bouwlaag 2.956 m²

De naam van het kantoorgebouw 'Point of View' komt niet uit de lucht vallen; vanuit dit kantoorgebouw heeft men nameijk een fascinerend uitzicht op de Kaagbaan en het levendige Schiphol Airport.

Het kantoorgebouw 'Point of View' is gelegen aan de Tupolevlaan te Schiphol-Rijk en ligt op een zichtlocatie langs de Fokkerweg en de provinciale weg N201.

Het kantoorgebouw is opgedeeld in 4 bouwdelen, die elk bestaan uit 6 verdiepingen. De verschillende bouwdelen worden verbonden door ronde kernen, waardoor recht-vormige werkvloeren afgewisseld worden met ronde aspecten.
Het kantoorgebouw heeft een hoogwaardig opleveringsniveau en beschikt over een ruim onder- en naast gelegen parkeerterrein.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt 11.829 m2 v.v.o. Momenteel is er circa. 2.034 m2 v.v.o. beschikbaar, verdeeld over de vierde en vijfde verdieping.

Locatie
De naam van het kantoorgebouw 'Point of View Offices' komt niet uit de lucht vallen; zo biedt het kantoorgebouw een fascinerend uitzicht op de Kaagbaan en het levendige Schiphol Airport.

Verschillende toonaangevende bedrijven hebben zich gevestigd in de directe omgeving van de ' Point of View Offices', zoals Yahama, Mitsubishi, Boeing, Chello en Athlon Car Lease. Hiernaast zal de potentiële huurder het kantoorgebouw delen met Nederlands grootste luchtvaartmaatschappij KLM.
Eveneens bevinden zich meerdere faciliteiten in de nabije omgeving, zoals een fitnesscentrum, meerdere hotels en een kinderdagverblijf.

Bereikbaarheid
Per auto:
'Point of View Offices' is gelegen op enkele minuten van rijksweg A4 (afslag 3 Hoofddorp - Aaslmeer) en in de nabijheid van rijksweg A5 (Westrandweg Hoofddorp - Amsterdam) en rijksweg A9 (Alkmaar - Diemen). Door de ligging langs de provinciale weg N201 (Haarlem - Hoofddorp - Alkmaar - Hilversum) is 'Point of View Offices' uitstekend bereikbaar per auto.

Reistijden per auto naar:
Schiphol-Airport: 9 minuten
Amsterdam Centrum: 30 minuten
Den Haag: 37 minuten
Utrecht: 42 minuten

Per openbaar vervoer:
Bushalte Boeing Avenue bevindt zich op 2 minuten loopafstand van het kantoorgebouw ' Point of View Offices'. De Schiphol Cirkellijn rijdt iedere 8 minuten met buslijnen 180 en 181 en gaat in combinatie met buslijnen 199, 194, 186, 190, 195 of 342 van en naar NS Station Schiphol en NS station Hoofddorp. De reistijd duurt gemiddeld 15 minuten. Vanaf Station Schiphol zijn er diversen (directe) verbinding naar veel grote Steden in Nederland. Vanaf Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Delft en Rotterdam kan met zonder overstappen 24/7 naar Schiphol reizen.

Reistijden per openbaar vervoer naar:
Schiphol-Airport: 15 - 18 minuten (8 x per uur)
Hoofddorp: 15 - 18 minuten (8 x per uur)
Amsterdam Centraal: 30 - 35 minuten (8 x per uur)
Utrecht Centraal: 50 - 52 minuten (6 x per uur)

Beschikbaarheid
Voor de verhuur is momenteel ca. 2.034 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.

4de verdieping - 1.017 m² v.v.o.
5de verdieping - 1.017 m² v.v.o.

Zowel de 4de als de 5de verdieping is opgebouwd uit units van elk circa 500 m2. Deze units beschikken over een eigen pantry-aansluiting en over sanitaire voorzieningen. Hierdoor is deelverhuur mogelijk vanaf 500 m2.

Faciliteiten
- Vernieuwde representatieve ruim opgezette entree;
- Systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Royale liften;
- Intercell computervloeren.