Resultaten laden ...

Vijzelmolenlaan 2

491 - 982 m2 kantoorruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs € 110 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Kromwijk
Bedrijventerrein Middelland Zuid

TE HUUR kantoorruimte
Vijzelmolenlaan 2, 3447 GX WOERDEN

Op het bedrijventerrein Middelland-Zuid gelegen statig kantoorpand (bouwjaar 2001) met maximale bouwhoogte van 18 m. Er is een uitstekende parkeernorm.

Het object is gelegen vrijwel langs de doorgaande weg “Middellandbaan” en de kruising van de Pompmolenlaan en de is vanaf de rijksweg A12 binnen enkele minuten met eigen vervoer te bereiken. De ruime parkeergelegenheid op eigen terrein waarborgt het gemakkelijk aan- en afrijden. Bovendien is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, door de aanwezigheid van het NS-station Woerden op loopafstand, eveneens uitstekend.

Er zijn voornamelijk kantoorgebouwen aanwezig op het bedrijventerrein Middelland. Middelland-Zuid beschikt tevens over diverse bedrijfsruimten. Middelland heeft totaal circa 55 hectare oppervlakte en biedt ruimte aan 210 regionaal tot landelijk werkende bedrijven met circa 7.200 arbeidsplaatsen. Middelland-Noord wordt deels ontwikkeld tot een nieuw gemengd stedelijk woon-/werkgebied met een mix van kantoorpanden en woningen.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals bedrijven zoals Round Cube ICT, ANBO, De Goey Kaas, Eltag Electric, IDB Groep en De reclameplakkers gehuisvest.

Conform een NEN2580 meetcertificaat is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte aan kantoorunits beschikbaar. De metrages dienen nog vermeerderd te worden met een toeslag algemene en gezamenlijke ruimtes op de begane grond.

Vijzelmolenlaan 2
• 3e verdieping 491 m2 kantoorruimte
• 4e verdieping 491 m2 kantoorruimte

Omschrijving kantoorruimte

Het totale beschikbare vloeroppervlak is verdeeld over 2 verdiepingen met elk diverse ruimten. Het betreft een representatief kernkantoor met een moderne uitstraling. De plafondhoogte van de begane grond en verdiepingen is ca. 2,67 meter.

Begane grond: royale gezamenlijke entree met receptiebalie, centrale gangzone met open trap en lift.

Via het centrale trappenhuis bij de entree, alsmede via de lift komt men op de verdiepingsvloeren. De kernkantoren hebben rondom daglichttoetreding, de hoogwaardige scheidingswanden met voornamelijk glas met houten kozijnen en deuren zorgen voor lichte kantoren welke zijn voorzien van topkoeling.
Per bouwlaag bevindt zich een pantry en dubbele uitgevoerde sanitaire voorzieningen met een voorportaal. Op de 3e verdieping is aan de voorzijde een balkon aanwezig, rondom de kern zijn hier extra houten scheidingwanden geplaatst. De aluminium kozijnen zijn voorzien van binnen- en buiten- zonwering.

Voorzieningen
• systeemplafonds met inbouw TL verlichtingsarmaturen, (worden vervangen door LED)
• huidige scheidingswanden en vloerbedekkingen
• radiatoren met thermostaatkranen en convectorkappen, topkoeling
• aluminium kozijnen met dubbelglas, deels te openen draai kiep ramen en huidige binnenzonwering
• pantry met huidige apparatuur (vaatwasser, koelkast en magnetron)
• sanitairgroep per verdieping
• 13 persoonslift, toegangssysteem brandmeldinstallatie, brandslanghaspels en bewegingsmelders
• nooduitgangen, noodtrap
• separate wasruimte met uitstort gootsteen en close up boiler
• harde wanden v.v. spuitwerk
• horizontale kabelgoten v.v. huidige UTP data aansluitingen en wcd’s

Algemene informatie object

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein met tenminste 17 beschikbare parkeerplaatsen en openbaar parkeren langs de weg.

Energielabel
Het object beschikt over een energielabel B

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Bedrijventerrein Middelland en Honthorst heeft de locatie de bestemming Gemengd met functieaanduiding Kantoor. Ter plaatse zijn bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2, kantoren, productiegebonden detailhandel, overheids-, medische, onderwijs-, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke, en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, alsmede voorzieningen ten behoeve van kinderdagverblijven en kinderopvang toegestaan.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 110,- per m2 per jaar (prijspeil 1 januari 2023).
Parkeerplaatsen € 300 per jaar.
De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Verhuurder heeft flexibele energiecontracten afgesloten, waarmee het verrekenbaar voorschot servicekosten op € 50,- per m² per jaar wordt ingeschat. T.b.v. onderstaande, door of vanwege verhuurder te verzorgen, bijkomende leveringen en diensten:
• verbruik gas, water en elektra inclusief vastrecht
• onderhoud buitenterrein en groenvoorziening
• onderhoud CV-installatie, topkoeling/luchtbehandeling en lift
• onderhoud tourniquet, entreedeuren, slagboom, lift, brandmeldinstallatie en hydrofoor
• onderhoud tuin /terrein
• inspectie en schoonmaak daken
• glas en gevelbewassing buitenzijde en schoonmaak algemene ruimtes
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Verrekening vindt jaarlijks achteraf plaats op basis van werkelijke kosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van , aangevuld met enkele verhuurderspecifieke bepalingen.

Aanvaarding
Per direct.

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek Zakelijk BV niet toegestaan.