Resultaten laden ...

Houttuinlaan 16

130 - 470 m2 kantoorruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs € 92 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Kromwijk
Bedrijventerrein Middelland Noord

TE HUUR
Kantoorruimte
Houttuinlaan 16
3447 GM WOERDEN

Op het bedrijventerrein Nieuw-Middelland gelegen zelfstandig kantoorgebouw in 3 bouwlagen met gezamenlijke faciliteiten en op loopafstand vanaf het station Woerden. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het gebouw ligt in de spoorzone van Nieuw-Middelland. Nieuw-Middelland is een gebied van ca. 50 hectare, ligt direct ten zuiden van de spoorlijn en is een belangrijke schakel tussen de binnenstad van Woerden en de Rijksweg A12. Nieuw-Middelland wordt ontwikkeld tot een nieuw gemengd stedelijk woon-/ werkgebied met een mix van kantoorpanden en woningen.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Vanaf de Rijksweg A12 is het gebouw binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend, door ligging van het kantoorgebouw op loopafstand vanaf het station Woerden. Vanaf het station worden rechtstreekse verbindingen naar o.a. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht onderhouden.

Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan nationale en internationale ondernemingen aanwezig zoals, het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, het gemeentehuis van Woerden, de Kamer van Koophandel, de MBO raad en Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging.
In de direct omgeving zijn lokale en regionale ondernemingen zoals o.a. Pro4All, Mondzorg Junior, Ortho Oudenrijn, Trigion Beveiliging en Dokter Bosman gehuisvest.

Het totaal verhuurbaar vloeroppervlakte in het object bedraagt conform NEN2580 1.373 m2. Er zijn maximaal 2 kantoorunits beschikbaar op de eerste verdieping, als volgt verdeeld:
• 323 m² kantoorruimte unit 1.1 op de eerste verdieping
• 130 m² kantoorruimte unit 1.2 op de eerste verdieping

Er wordt een toeslag toedeling algemene en gezamenlijke ruimten opgenomen, waarmee de contractuele metrages 335 m² en 135 m² bedragen.

Omschrijving kantoorruimte
Het kantoorgebouw heeft een no nonsense uitstraling en is opgebouwd o.b.v. een 3,6 m stramien. Op de begane grond is de gezamenlijke representatieve hoofdentree met voorportaal v.v. intercom aanwezig. Via de personenlift of trap, centraal in het object, zijn de verdiepingen te bereiken. De overlopen hebben een open karakter door de aanwezigheid van de raampartijen en de vides.

In de kantoorruimten bedraagt de vrije hoogte tot het systeemplafond ca. 2,6 meter. De vensters in de kantoorruimte zijn te openen middels draai-/kiepramen. Op de begane grond zijn de vensters v.v. privacyglas. De kantoorruimten zijn vrij indeelbaar middels (de aanwezige) (glazen-)systeemscheidingswanden.
Op de eerste verdieping is een ruimte met luxe keuken met inbouwapparatuur aanwezig en er is een ruimte met dakterras van ca. 45 m² aanwezig. Per bouwlaag zijn toiletten aanwezig.

Voorzieningen
• systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen- en spots
• huidige (glazen-)scheidingswanden, vloerbedekking en raambekleding
• radiatoren v.v. thermostaatventielen
• kabelgoten v.v. elektra- en databekabeling
• individueel bedienbare luchtbehandelingsinstallatie met koeling van Mitsubishi
• te openen ramen en buiten zonwering
• personenlift
• pantry op de tweede verdieping
• drie toiletten met ieder een eigen voorportaal per bouwlaag
• brandmeldinstallatie, brandslanghaspels en -blussers

Algemene informatie object

Parkeren
35 parkeerplaatsen op eigen terrein. De parkeerplaatsen worden uitgegeven met een parkeernorm van 1:40 (1 parkeerplaats per 40 m2 kantoorruimte incl. toedeling algemene en gezamenlijke ruimten)
Bij de entree worden 5 bezoekersparkeerplaatsen gereserveerd.

Bestemming
Conform het ontwerp bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Middelland en Honthorst” heeft de locatie de bestemming “Gemengd”. Daarmee zijn de gronden bestemd voor vrijwel alle activiteiten, te weten: kantoren, bedrijven, productiegebonden detailhandel, overheids-, medische, onderwijs, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, kinderdagverblijven, kinderopvang, sport en recreatie, cultuur en ontspanning.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 92,- per m2 per jaar.
De bedragen zijn inclusief parkeren en te vermeerderen met BTW. Huren vrij van BTW is mogelijk.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 32 per m² per jaar en betreffen een voorschot op onderstaande, door of vanwege verhuurder te verzorgen, bijkomende leveringen en diensten:
• verbruik gas, water en elektra inclusief vastrecht;
• onderhoud buitenterrein en groenvoorziening;
• onderhoud en controle van de diverse gebouw gebonden installaties;
• onderhoud brandslanghaspels- en blussers;
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Verrekening vindt jaarlijks achteraf plaats op basis van werkelijke kosten naar rato van de gehuurde vloeroppervlakte.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015.

Aanvaarding
Per direct.