Resultaten laden ...

Weerdestein 97

15 - 863 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buitenveldert-Oost

In Amsterdam Buitenveldert, net onder de Zuidas, naast de ingang naar het Amstelpark is die Weerdestein gevestigd. Deze omgeving is al jaren de kantorenlocatie voor financiële instellingen, advocatenkantoren en andere internationale organisaties. De goede ligging zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid middels auto en openbaar vervoer. In de nabijheid van dit kantoor zijn diverse voorzieningen. Zo bevindt zich aan de andere zijde van de Europaboulevard de ingang naar het Amstelpark. Tevens is het Gelderlandplein in de buurt. Hier bevindt zich een diversiteit aan winkels en speciaalzaken. Op de eerste twee verdiepingen van de Weerdestein bevinden zich de kantoorverdiepingen. Deze zijn zeer goed onderhouden en hebben een erg prettige sfeer en zijn van alle gemakken voorzien. In de nabijheid van dit kantoor bevinden zich onder andere de Zuidas, Amsterdam RAI, Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas, het nieuwe nhow hotel

LOCATIE
De locatie is zeer goed ten opzichte van de Zuid-as, de RAI, de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Per auto
Door de ligging van het gebouw nabij de ringweg A10 is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen. De afslag van de ringweg A10 is op 500 meter gelegen. De A1 en A2 zijn binnen 5 minuten bereikbaar. Het begin van de Zuidas is eveneens op 500 meter gelegen. Tevens is Schiphol Airport binnen 15 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Door de goede ligging van het gebouw, vlak bij het station Amsterdam RAI is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer eveneens zeer goed. Station RAI biedt directe trein verbindingen met o.a. Amsterdam Zuid, Schiphol en Utrecht Centraal. Daarnaast vertrekt vanaf station Amsterdam RAI de metro (lijn 50 en 51), bus 62 en tram 4. Vanaf het Europaplein vertrekt ook de Noord-Zuidlijn.

Per fiets:
Ook per fiets is de bereikbaarheid zeer goed te noemen. Tussen 10 en 20 minuten fietsen zijn zowel Amsterdam Centrum, West, Zuid, Zuidoost en tevens Amstelveen bereikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal voor de verhuur is circa 863 m² beschikbaar en is gelegen op de 1e en 2e verdieping. Mogelijk te verdelen in units vanaf 15 m². Op de 1e verdieping bevinden zich tevens de business lounge en diverse vergaderruimtes.

PARKEREN
Betaald parkeren op openbaar terrein.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, per direct mogelijk.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De hoogwaardige turn-key kantoorruimte zal o.a. worden opgeleverd, inclusief:
- Huidige systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen.
- Huidige afscheidingswanden.
- Vloerbedekking en meubilair (eventueel mogelijk middels het “design your office” concept).
- Gemeenschappelijke pantry voorzieningen.
- Gebruik business lounge en community room.
- Gemeenschappelijke vergaderruimtes.

Het gehuurde is inclusief:
- 24/7 toegankelijkheid.
- Receptie met ontvangst en doorverwijs functie.
- Beveiliging.
- Telefonie (inclusief lokaal telefoonnummer, toestellen en voicemail).
- Internet (standaard configuratie).
- Lokale belastingen, energiekosten en servicekosten.
- Postservice en adresservice.
- Dagelijkse schoonmaak.
- Lounge Membership.

HUURTERMIJN
In overleg. Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van een serviceovereenkomst.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.