Resultaten laden ...

Wisselwerking 40

323 - 1.438 m2 kantoorruimte te huur in Diemen

Kenmerken

Huurprijs € 175 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bergwijkpark

Op zoek naar een kleinschalig multi-tenant kantoorgebouw dat in gebruik genomen kan worden? Dan kan de Wisselwerking 40-42 mogelijk interessant zijn.

Recentelijk is het kantoorgebouw volledig gerenoveerd waardoor de entree een strak en hoogwaardig look & feel heeft gekregen. Het kantoorgebouw is gelegen in het kantorengebied 'Bergwijk Park Zuid' en bestaat uit circa 1.438 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over de begane grond en vier verdiepingen. Daarnaast beschikt het over een dakterras. Het kantoorgebouw biedt in totaal 27 parkeerplaatsen gelegen op het bijbehorende parkeerterrein. Indien gewenst kunnen er 15 additionele, flexibele parkeerplaatsen gehuurd worden.

Locatie
Bedrijvenpark Bergwijkpark Zuid is gelegen nabij de Gooiseweg, één van de uitvalswegen naar de ringweg van Amsterdam. In de directe omgeving zijn diverse financiële en zakelijke dienstverleners gevestigd waaronder: Yacht, ICS (Visa), Coolcat, Randstad, Tele2, XS4All, AC Nielsen, Hilner & Harvey en KWS Infra. Nabij het gebouw - op loopafstand gelegen - zijn diverse winkels, fitness en enkele horecagelegenheden.

Op ongeveer 5 minuten loopafstand tref je metrostation Venserpolder aan waarmee je met lijn 53 in enkele minuten op Amsterdam Centraal staat. Ook is Station Duivendrecht en station Diemen Zuid op enkele minuten afstand te bereiken. Diemen Zuid biedt diverse faciliteiten,zoals World of Food. Dit is een multi-culturele foodhall. In deze oude parkeergarage Develstein in Amsterdam Zuidoost serveren 32 ondernemende smaakmakers het lekkerste internationale streetfood.

Bereikbaarheid
Per auto:
De locatie is via de A10 zeer goed bereikbaar. Neem afrit 12 naar de Gooiseweg S112 en daarna de afslag richting de Dalsteindreef. Je rijdt langs het kantoorgebouw en parkeert aan de achterkant aan de straat Wisselwerking.

Vanaf de A9 is de locatie ook goed bereikbaar, neem hier afslag 2 richting Amsterdam-Bijlmermeer om vervolgs de Gooiseweg S112 op te rijden. Tot slot kan vanaf de A2 afrit 1 - Duivendrecht / Oudekerk a.d. Amstel worden genomen.

Per openbaar vervoer:
Station Diemen-Zuid is op nog geen 10 minuten loopafstand gelegen van dit kantoorgebouw. Naast de trein, is metro 53 direct verbonden aan Amsterdam Centraal. Daarnaast zijn er diverse busstops in de nabije omgeving.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 1.438 m² v.v.o. beschikbaar, verdeeld als volgt:

Begane grond - Unit 0.1 238 m² v.v.o.
Begane grond - Unit 0.2 209 m² v.v.o.
1ste verdieping - Unit 1.1 260 m² v.v.o.
1ste verdieping - Unit 1.2 236 m² v.v.o.
2de verdieping - Unit 2.1 495 m² v.v.o.
Totaal 1.438 m² v.v.o.

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over 27 parkeerplaatsen gelegen op het naastgelegen parkeerterrein. Indien gewenst kunnen er 15 additionele, flexibele parkeerplaatsen gehuurd worden.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 175,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 1.500,- per plaats per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 55,- per m² v.v.o. per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Opleverniveau
Het kantoorgebouw zal worden opgeleverd in gerenoveerde staat met o.a. de volgende voorzieningen:

-Mechanische ventilatie met topkoeling;
-Pantry aansluiting;
-Geëgaliseerde vloer;
- Gesausde en gewitte wanden;
-Gerenoveerde systeemplafonds met LED-verlichtingsarmaturen;
-Kabelgoten voor elektrische aansluiting en databekabeling;
-Gerenoveerde toiletgroepen;
-Gezamenlijke lift;
-Energielabel A;
-Te openen ramen.

Huurtermijn
In overleg.

Huuringangsdatum
In overleg.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.