Resultaten laden ...

De Wever 14

205 m2 winkelruimte te huur in Deurne

Kenmerken

Perceeloppervlakte 205 m²
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Deurne-Centrum

Het te huur aangeboden object betreft een pal in het centrum aan de Wever 14 te Deurne gelegen bijzonder fraaie winkelruimte. De winkelruimte is thans nog in gebruik bij de formule Hunkemöller. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 205 m² BVO en heeft een frontbreedte van ca. 7,80 m¹.

De Wever maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied Deurne-Wolfsberg, waar naast diverse lokale winkeliers ook de landelijk filiaal bedrijven zoals Xenos, Jola, Zeeman, Albert Heijn, ICI Paris XL, Bufkes en Kruidvat gevestigd zijn.

De winkelruimte beschikt over energielabel A+.

VOORZIENINGEN:
Het aangeboden object wordt in overleg opgeleverd, inclusief o.a. de navolgende voorzieningen:
- meterkast met eigen aansluitingen
gas/water/elektra,
- CV installatie met warmtegordijn,
- huidige wand/plafond-en vloerafwerking,
- alarmsysteem.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt over een eigen aansluiting voor gas, water en elektra.

BESTEMMING:
Volgens het bestemmingsplan is de bestemming centrum. De bestemming is derhalve zeer ruim te noemen. Graag verwijzen wij u naar de gemeente Deurne voor de exacte inhoud van het bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Deurne. Ter plaatse is sprake van voetgangersgebied. Bevoorrading kan via de voorzijde ( tot 11.00 uur), alsmede via de achterzijde waar een bevoorradingsgang is gesitueerd.

PARKEREN:
Deurne beschikt over uitstekende openbare (gratis) parkeer voorzieningen. Parkeerplaats Wolfsberg is op een steenworp afstand gelegen.

CONDITIES HUUR :
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJS:
€ 27.500,- per jaar, te vermeerderen met btw.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100),
gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING BIJ HUUR:
In overleg – najaar 2024.