Resultaten laden ...

Molenstraat 22

855 m2 winkelruimte te huur in Deurne

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Deurne-Centrum

Locatie
De Molenstraat in Deurne maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied. In de directe nabijheid zijn onder meer veel landelijk bekende partijen zoals Albert Heijn, Etos, C&A, HEMA, Takko Fashion, Intertoys en Kruidvat gevestigd. De gemeente Deurne telt circa 25.000 inwoners.

Object
Het vloeroppervlak van het pand bedroeg oorspronkelijk circa 785 m². Hiervan is reeds circa 500 m² verhuurd aan een dames-/herenmodezaak. Derhalve resteert er nog circa 285 m². De winkel beschikt over een aantrekkelijke front-diepte verhouding. Aan de achterzijde van het pand kan men via het bevoorradingshof de winkel bevoorraden.

Opleveringsniveau
Onderhavig object wordt casco, inclusief pui en entreepartij en afgedopte riolering aan huurder verhuurd. De nutsvoorzieningen worden door verhuurder tot in het gehuurde binnengebracht.

Parkeren
In de directe nabijheid is er voldoende gelegenheid om tegen betaling te parkeren.

Bestemming
De bestemming die op het object rust staat diverse mogelijkheden toe zoals winkel- of kantoorruimte, maar ook dienstverlenende functies met of zonder baliefunctie en maatschappelijke dienstverlening is toegestaan.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan