Resultaten laden ...

Kloosterwandstraat 215

97 m2 winkelruimte te koop in Roermond

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
Roermond is een stad met circa 58.000 inwoners in Limburg. Het centrum van Roermond heeft een bovenregionale aantrekkingskracht, hierdoor is er een zeer groot primair verzorgingsgebied. Dit is goed terug te zien in het type landelijke retailers dat hier terug te vinden is. Aan de rand van het centrum is het Designer Outlet Roermond gelegen. Met 8 miljoen bezoekers per jaar (voor corona), is dit één van de grootste attracties van Nederland. Veel van de bezoekers van de outlet maken ook een uitstap naar het kernwinkelgebied van Roermond.

De uitvalswegen, zoals de N280, A73 en A2 richting Venlo, Nijmegen, Maastricht en Eindhoven zijn met enkele autominuten bereikbaar.

Object
De in de nabijheid van Ziengs, HEMA en Amac aangeboden commerciële ruimte is gelegen in een complex met commerciële ruimtes op de begane grond en woningen op de verdieping. Het complex is eind jaren ‘70 gebouwd. De te koop aangeboden ruimte betreft een winkelunit van circa 97 m². Het complex heeft een nette uitstraling en is onderhoudsvriendelijk. De unit maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve verenging van eigenaars.

Huurder
De winkelunit is verhuurd aan de Volksbank. De Volksbank is de Nederlandse bankorganisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. De bank richt zich op het aanbieden van hypotheek-, betaal- en spaarproducten voor particulieren. Het is de vierde bank van Nederland. In het te koop aangeboden object huurt De Volksbank voor haar SNS formule.

De volledige huurgegevens zijn via ons kantoor te verkrijgen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan