Resultaten laden ...

Kloosterwandstraat 217

93 m2 winkelruimte te koop in Roermond

Kenmerken

Prijs € 295.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
Roermond is een stad met circa 58.000 inwoners in Limburg. Het centrum van Roermond heeft een bovenregionale aantrekkingskracht, hierdoor is er een zeer groot primair verzorgingsgebied. Dit is goed terug te zien in het type landelijke retailers dat hier terug te vinden is. Aan de rand van het centrum is het Designer Outlet Roermond gelegen. Met 8 miljoen bezoekers per jaar (voor corona), is dit één van de grootste attracties van Nederland. Veel van de bezoekers van de outlet maken ook een uitstap naar het kernwinkelgebied van Roermond.

De uitvalswegen, zoals de N280, A73 en A2 richting Venlo, Nijmegen, Maastricht en Eindhoven zijn met enkele autominuten bereikbaar.

Object
De aangeboden ruimte is gelegen in een complex met commerciële ruimtes op de begane grond en woningen op de verdieping. Het complex is eind jaren ‘70 gebouwd. De te huur en te koop aangeboden ruimte is nog tot eind 2023 in gebruik bij TUI en betreft een winkelunit van circa 93 m². Het complex heeft een nette uitstraling en is onderhoudsvriendelijk. De unit maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve verenging van eigenaars en is gelegen tegenover Ziengs en nabij HEMA, Amac, SNS, diverse horecagelegenheden en het Theaterplein met parkeergarage.

Tevens bestaat de mogelijkheid om de winkelruimte op de begane grond uit te breiden met de naastgelegen winkelruimte waar tot voor kort D-reizen was gevestigd. De winkelruimte krijgt dan de beschikking over circa 180 m² met een front van 14 meter.

Parkeren
In de directe omgeving zijn ruime (betaalde) parkeervoorzieningen voorhanden. Ook zijn enkele parkeergarages, zoals het Roercenter en het parkeerterrein bij de Designer Outlet Roermond op loopafstand gesitueerd. De op- en afritten van de N280 (Weert-Roermond-Grens Duitsland) zijn op circa 5 autominuten gelegen. Roermond beschikt over een eigen NS-station dat zich op nog geen 5 minuten loopafstand bevindt.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan