Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Roermond

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Roermond. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Roermond en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Roermond bieden wij een goede oplossing.

Aanbod bedrijfsruimte in Roermond

Slachthuisstraat 31-35, Roermond
Kantoorruimte te huur, 248m2-864m2

€ 1.963 tot € 6.840 per maand

Solvayweg 4, Roermond
Bedrijfsruimte te huur, 570m2

Huurprijs: € 38.750,- excl. BTW

Heinsbergerweg 109, Roermond
Beleggingspand te koop, 155m2

Verkoopprijs: € 350.000,- k.k.

Marie Curieweg 3, Roermond
Bedrijfsruimte te huur, 350m2-2030m2

Huurprijs: € 1050 Sleutelklaar - opleverniveau/huur bespreekbaar

 Zoekfilters

Bedrijventerreinen in Roermond

Bedrijventerrein Roerstreek Noord


Bedrijfsruimte aanbod in Roermond

Roermond heeft ruim 45.500 inwoners. Ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen voor bedrijfsruimte en de revitalisering van bestaande bedrijventerreinen is een van de speerpunten van het gemeentelijk beleid. De gemeente Roermond werkt samen met andere gemeentes (Ambt Montfort, Haelen, Roerdalen) als REO Midden-Limburg.

In het leuke centrum van Roermond zijn regelmatig winkelpanden te huur. Voor starters is het REO Kantorencentrum in Roermond een ideale kantoorlocatie. Uw ideale kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfsruimte in Roermond te huur of te koop nog niet gevonden? Plaats hier een zoekopdracht.