Resultaten laden ...

Strawinskylaan 3001

1.473 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 65 m²/jaar
Huur parkeerplaats € 6000 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Station-Zuid WTC en omgeving
Bouwjaar 1972
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 4.742 m²

The Atrium is een iconisch kantorencomplex, ideaal gelegen op de beste kantoorlocatie van Amsterdam: de Zuidas. Het gebouw heeft een uniek karakter met drie torens gerangschikt rond drie atria die tot 4.500 m² op één verdieping bieden. Het Atrium is in 2016 & 2017 volledig gerenoveerd onder leiding van de gerenommeerde architect Roberto Meyer, waardoor het Atrium een van de meest moderne en levendige gebouwen van Amsterdam is geworden.

Naast de upgrading van het bestaande gebouw zijn er een gloednieuwe ondergrondse parkeervoorziening en twee nieuwe torens gebouwd, waarmee de totale omvang van het Atrium op circa 58.000 m² is gekomen.

De Zuidas is als internationaal zakencentrum de uitverkoren locatie voor een aantal huurders van internationale faam waaronder: Google, NautaDutilh, Akzo Nobel, en ABN Amro.

Locatie
De Amsterdamse Zuidas heeft zich het afgelopen decennium ontwikkeld tot de meest gewilde kantoorlocatie van Nederland. Voor zowel nationale als internationale partijen uit het hogere marktsegment zijn factoren als kwaliteit, duurzaamheid, bereikbaarheid, internationale allure evenals een goede balans tussen wonen, werken en ontspannen van doorslaggevend belang bij de besluitvorming omtrent (her)huisvesting. De Zuidas voldoet in ruime mate aan al deze voorwaarden. Om de huidige combinatie van functies verder te versterken, zullen er de komende jaren steeds meer woningen en een variëteit aan commerciële voorzieningen verrijzen op de Zuidas.

Bereikbaarheid
Het Atrium ligt op 200 meter van het metro- en treinstation Amsterdam-Zuid. Het wordt ook goed bediend door tal van bus- en tramlijnen. Er is directe toegang tot de luchthaven Schiphol en het centraal station (6 minuten), het Centraal Station, Den Haag en Rotterdam.

De lokale overheid voert momenteel de eerste Dokmodel-werkzaamheden uit die zullen resulteren in de opening van een 2e hoofdingang van het metro/treinstation direct voor het Atrium.

Het Atrium biedt een ruime, beveiligde fietsenstalling. Bij het station zelf is er een indrukwekkende ondergrondse fietsenstalling.

Met de auto is het Atrium ook zeer goed bereikbaar met toegang tot en vanaf de A10 binnen twee minuten rijden.

Parkeren
Parkeernorm is 1:120 m² v.v.o.

Huurprijs
Kantoorruimte € 425,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen: € 6.000,- per plaats per jaar

Servicekosten
€ 65,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen
€ 250,- per plaats per jaar

Opleveringsniveau
Het Atrium biedt nu:
- Nieuwe receptie en lobby
- Nieuw ontworpen tuin en buiten zithoek
- Moderne, ruime en lichte entree
- Gerenoveerde liften en liftlobby's
- Nieuw ontwerp voor interne Atria gevels
- Nieuwe ondergrondse parkeergarage
- Bar, café en restaurant
- Nieuw klimaatplafond installatiesysteem Nieuwe sanitaire voorzieningen
- Conferentiecentrum

Faciliteiten
Het Atrium is gericht op het welzijn van zijn bewoners en voorziet in een reeks restaurantbehoeften:
- High-end bedrijfsrestaurant, dat voorziet in de dagelijkse behoeften van de meerderheid van de bewoners van het gebouw.
- Semi-formele brasserie/bar-optie die de perfecte oplossing biedt voor zakenlunches, amusement of gewoon ontspannen na het werk.
- Espressobar. Het Atrium heeft een high-end uitbater geselecteerd in overeenstemming met het imago van het gebouw en zijn bewoners.
- Sapjesbar. Gezien het belang van gezond leven, zal het Atrium tegemoet komen aan de behoeften van diegenen die op zoek zijn naar een gezondere optie.

Conferentiefaciliteiten:
Het nieuwe conferentiecentrum biedt huurders de mogelijkheid om hun klanten en gasten faciliteiten van de hoogste kwaliteit aan te bieden die op de meest efficiënte manier worden gerund door een ervaren exploitant.

Duurzaamheid:
- BREEAM Excellent;
- Energielabel A.

Overige diensten:
Het Atrium biedt de volgende aanvullende diensten:
- Stomerij;
- Gratis WI-FI in de gemeenschappelijke ruimtes;
- Optionele oplaadpunten voor elektrische auto's in de ondergrondse parkeergarage;
- Een gloednieuwe Vondelgym.

Beschikbaar per direct.