Resultaten laden ...

Haerstraat 125

35 - 200 m2 kantoorruimte te huur in Oldenzaal

Kenmerken

Huurprijs € 914 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Haerbroek-Scholtenhoek en omgeving

Oldenzaal | Ondernemende huisgenoten gezocht in deze karakteristieke Twentse kantoorvilla.

Voor deze prachtige en authentieke kantoorvilla aan de Haerstraat 125 te Oldenzaal zijn wij op zoek naar ondernemende huisgenoten. De beschikbare ruimtes zijn perfect voor starters, zzp’ers en bureaus (tot 6 medewerkers). Het monumentale pand, afkomstig uit 1881, ademt het rijke karakter van de Twentse textielhistorie met een uitstraling zoals u deze verwacht van een karakteristieke villa als deze. Met twee grote openslaande mahoniehouten voordeuren, unieke kunstwerken, hoge plafonds, ruime oprijlaan, fraaie poort, prachtige bebloeide ruime tuin, grote vijver en volgroeide bomen die al meer dan 100 jaar oud zijn, is dit een zeer unieke en professionele locatie voor gelijkgestemde ondernemers.

Beschikbare kantoorruimtes;
Begane grond | 2 persoons | € 914,33 per maand incl. voorschot servicekosten
Tweede verdieping | 8-10 persoons | € 2.277 per maand incl. voorschot servicekosten
Tweede verdieping | 6-8 persoons | € 1.571,63 per maand incl. voorschot servicekosten

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich het secretariaat waar u gebruik kunt maken van klantenontvangst, postverwerking, telefoonbeantwoording en andere secretariële ondersteuning tegen een nog nader overeen te komen vergoeding. Tevens bevinden zich hier twee gezamenlijke vergaderruimtes, namelijk: een ruim ingerichte salon en de zeer authentieke herenkamer met openhaard. Op de begane grond bevindt zich een dames- en herentoiletvoorziening. Gezamenlijk lunchen kan in de eetkamer en alle ruimtes zijn voorzien van parket of tapijtvloeren. De plafonds zijn voorzien van ornamentaal stucwerk, om zo de unieke stijl die past bij dit pand te waarborgen.

Eerste verdieping:
Via de grote open houtentrap komt u op de eerste verdieping terecht. Hier bevinden zich 8 kantoorruimtes in verschillende oppervlaktes met ieder hun eigen unieke indeling. Alle ruimtes zijn voorzien van vaste ingebouwde kasten met houtsnijwerk en sommige ruimtes beschikken over een eigen openhaard. Op deze verdieping bevindt zich tevens een dames- en herentoiletvoorziening en zijn alle ruimtes voorzien van parket of tapijtvloeren inclusief plafonds voorzien van ornamentaal stucwerk.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich 3 ruim opgezette kantoorruimtes en een prima ruimte voor besprekingen. Met het hoge plafond en houtenbalken waar het dak mee wordt ondersteund, hebben deze ruimtes een zeer unieke en karakteristieke uitstraling. Alle ruimtes zijn voorzien van parket of tapijtvloeren. Tevens bevinden zich hier ramen en dakramen voor voldoende daglichttoetreding.

Te huren ruimtes:
Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar verspreid over de begane grond en 2e verdieping. De ruimtes variëren in grootte en kunnen zowel samen als afzonderlijk gehuurd worden. Perfect voor starters, zzp’ers en bureaus (tot 10 medewerkers).

Huurprijzen:
De huurprijzen zijn afhankelijk van de oppervlakte en de etage waarop de gehuurde ruimte ligt. Deze huurprijzen verschillen per vertrek.

Interesse?
Ziet u zich al ondernemen op deze unieke locatie met gelijkgestemde ondernemers? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om de beschikbare ruimtes te bekijken.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan