Resultaten laden ...

Bedrijfshuisvesting en ondernemers websites

U vindt hier een overzicht van interessante links voor ondernemers en websites met bedrijfshuisvesting raakvlakken. Surf verder naar diverse vastgoed en zakelijke sites.

Social media

Blijf op de hoogte van alles wat Bedrijfspand.com doet.

Bedrijfspand.com op Facebook

Like Bedrijfspand.com op Facebook om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Bedrijfspand.com op LinkedIn

Connect met Bedrijfspand.com voor bedrijf gerelateerde informatie.

Bedrijfspand.com op Twitter

Volg Bedrijfspand.com op Twitter voor tips en handige informatie.

Advies en bemiddeling

Websites die in advies en bemiddeling voorzien.

Koopmijnbedrijf.nl

Koopmijnbedrijf is een bedrijfsovernamesite, waarop u aankoop- en verkoopprofielen kunt plaatsen en vinden.

Legalloyd.com

Met behulp van slimme software het maken van contracten snel, makkelijk en betaalbaar maken.

Makelaarszoeken.nl

Op Makelaarszoeken vindt u zowel NVM, VastgoedPRO, ERA, VBO en Garantie makelaars door heel Nederland.

Pand taxeren

Taxatheek houdt zich bezig met het taxeren van onroerende zaken, waarbij zij hun diensten onder andere aanbieden aan geldverstrekkers, intermediairs en particulieren.

Pentrax

Pentrax is een onafhankelijke financiële dienstverlener, speciaal voor het midden- en kleinbedrijf. Als één van de weinige dienstverleners in Nederland is Pentrax in staat om ondernemers zowel privé als zakelijk optimaal te adviseren.

Taxatievergelijken

Op Taxatievergelijk kunt u eenvoudig de goedkoopste bedrijfspand taxateurs vinden. Bovendien vindt u een beoordeling over de taxateur.

Tentoo | Payroll

Tentoo helpt werkgevers, opdrachtgevers en freelancers als het gaat om payroll of andere loongerelateerde diensten.

Kantoor

Pagina's waarmee u uw kantoor kunt inrichten.

Brokx

Biedt een specifieke, zakelijke dienstverlening aan op het gebied van kantoorinrichting en projectinrichting.

Ergowerken

Richt uw kantoor ergonomisch in voor een gezonde werkomgeving.

Kantoorartikelentip.nl

Kantoorartikelen online vergelijken en bestellen voor de laagste prijs.

Officecity

Groot assortiment kantoormeubelen en archiefkasten.

Online bedrijfsmakelaars

Zelf uw bedrijfspand verhuren of verkopen, maar wel ondersteuning van een bedrijfsmakelaar.

Onlinebedrijfsmakelaar.nl Bedrijfsmakelaarsnet.nl Onlinemakelaarsdiensten.nl

Onderneming

Handige pagina's voor de ondernemer.

Bedrijfscursussen

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

EnergieAanbieding.nl

Op EnergieAanbieding.nl kunnen ondernemers betrouwbare energie aanbiedingen vinden, waarbij gelet is op de kleine letters. Daarnaast is er veel informatie beschikbaar over de werking van de energiemarkt en zijn er vele bespaartips.

Energiekosten vergelijken

Energievergelijken.nl vergelijkt alle zakelijke energietarieven en onderhandelt met alle energieleveranciers. Het bedrijf vergelijkt zakelijke energie voor ZZP, MKB en Grootzakelijke bedrijven.

Kadaster.nl

Het kadaster registreert vastgoed- en geografische informatie. Deze wettelijke taak borgt de rechtszekerheid: wat is van wie en waar lopen de grenzen.

Kamer van Koophandel

Advies en informatie voor ondernemingen.

Mobielabonnement.nl

Bedrijven maken handig gebruik van de klantgegevens die door het gebruik van de mobiele telefoon worden achtergelaten. Op Mobielabonnement.nl wordt duidelijk uitgelegd hoe dit precies in zijn werk gaat.

ROZ

Op ROZ (Vereniging Raad voor Onroerende Zaken) vind je modelcontracten voor verhuur van kantoorruimtes en winkelruimtes.

Schoonmaakbedrijf Constant BV

Schoonmaakbedrijf Constant BV zorgt ervoor dat mensen kunnen wonen en werken in een schone omgeving. Zowel bij nieuw op te leveren gebouwen als bestaande gebouwen biedt Schoonmaakbedrijf Constant BV diverse reinigingsdiensten aan. Zij verzorgen vloeren, ramen, interieur, sanitaire artikelen en gevelreiniging zodat het gebouw een prettige en professionele uitstraling krijgt en behoud.

Standaard BV

Bij Standaard BV kunt u eenvoudig een BV, holding of dochter BV oprichten. Het is sinds 2012 niet meer nodig om 18.000 euro in te leggen, dit maakt het oprichten van een BV veel makkelijker dan voorheen. U kunt zelfs tegelijkertijd een holding en dochter BV oprichten. Na oprichting ontvangt u zo snel mogelijk een afschrift van de oprichtingsakte, het uittreksel van de kvk en het register van de aandeelhouders.

Magazines

Enkele magazines waarbij de ondernemer centraal staat.

De Zaak

De Zaak is een online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Op de site vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

Het Ondernemersbelang

Het Ondernemersbelang is een informatieve magazine voor de MKB’er. In het blad worden bedrijfsreportages weergeven, ondernemersnieuws, verslagen van masterclasses, regionale ondernemerspanels en praktische informatie en tips.

Partners

Bedrijven waar Bedrijfspand.com fijn mee samenwerkt.

Amsterdam Online

Bedrijvengids voor Amsterdam en omgeving.

Huurbieding.nl

Op Huurbieding.nl kunt u ervoor kiezen om vrijblijvend en zonder account online een openingsbod te plaatsen op de gevraagde huurprijs per maand. Hierdoor kunt u onderhandelen over de gevraagde huurprijs of uw uiterste betaalbare huurprijs per maand aangeven.

Vrienden van Bedrijfspand.com

Bedrijven die Bedrijfspand.com tot zijn vriendenkring beschouwd.

Gadero

Gadero is de grootste houthandel voor tuinhout en sierbestrating van Nederland, met meer dan 5000 artikelen en snelle levering.