Resultaten laden ...

Uw BOG Taxatie snel, voordelig en nauwkeurig?

Maak dan gebruik van onze 'Taxatie Service Bedrijven' in samenwerking met onafhankelijke (BOG) NVM Taxateurs van onze samenwerkingspartner de Taxatheek. Met 19 kantoren door heel Nederland profiteert u van onze locale zakelijke kennis tegen lage taxatietarieven.

Taxaties voor bedrijven kunnen in veel situaties een rol spelen. U kunt hierbij denken aan financieringen (bedrijfspandhypotheek bij de bank), aan- of verkoop van een bedrijf, bepaling van de huurwaarde, vaststelling van de waarde t.b.v. de jaarrekening van een onderneming, de WOZ, etc.

De taxatie wordt binnen 5 werkdagen na opdracht verstuurd.

Wij kunnen in heel Nederland de volgende taxaties voor u verrichten:

  • BOG Taxatie ten behoeve van financierings- en investeringsdoeleinden:
    • onderhandse verkoopwaarde
    • executiewaarde
    • waarde in het economisch verkeer, etc
  • Huurwaardeadvies ten behoeven van de vaststelling van de huurwaarde:
    • economische huurwaarde

Taxatie tarieven

De kosten van een taxatie zijn gebaseerd op 1,25‰ van de getaxeerde waarde met een minimum van 695 euro. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen. Deze tarieven zijn exclusief btw. Indien het object een waarde vertegenwoordigd van meer dan 1 miljoen euro wordt er een offerte op maat gemaakt.

Vragen over taxaties?

Heeft u een vraag of wilt u een ander soort taxatie laten uitvoeren, bijvoorbeeld uw bedrijfsmatig opstal verzekering (artikel 7.960 BW taxatie), dan kunt u ons mailen of bellen naar 050 - 750.11.95. Wij voorzien u graag van een passende offerte.