Resultaten laden ...

Maak dan gebruik van onze 'Bouwkundige Rapporten Service Bedrijven' in samenwerking met onafhankelijke experts met jarenlange ervaring en meer dan 22.000 gerealiseerde keuringsrapporten. Wij kunnen in heel Nederland bouwtechnische rapporten van kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkelruimte, e.a. voor u uitvoeren. Bouwkundige rapporten voor bedrijven kunnen in veel situaties een rol spelen. Bijvoorbeeld bij aankoop, verkoop, bouwkundige geschillen, opleveringskeuringen en EPA (Energie Prestatie Adviezen). Het geeft u zekerheid over eventuele gebreken.

Of het nou een bescheiden winkelruimte of een grote bedrijfshal betreft, als koper van een bedrijfspand, heeft u een onderzoeksplicht. Als u deze plicht niet goed nakomt vervalt uw recht om later terug te komen op verborgen gebreken. Als u een bedrijfspand verkoopt heeft u juist de wettelijke plicht bouwkundige gebreken te melden aan de koper. Het is daarom verstandig om vooraf een onafhankelijk bouwkundig rapport op te laten stellen.

Een goed rapport bespoedigt de verkoop omdat er geen onzekerheden over de bouwkundige staat van uw object zijn. Heeft u vragen? Bel 050 - 750.11.95 of e-mail.