Resultaten laden ...

Roemer Visscherstraat 43

1 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 5
Huur parkeerplaats € 5000 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Vondelbuurt
Bouwjaar 1892
Energielabel C

Object
Te huur 5 parkeerplaatsen op het terrein bij het object.
Het object is gelegen aan de Roemer Visscherstraat 43-45 in Amsterdam. De locatie is uniek door de ligging naast de entree van het Vondelpark. Naast dat het object aan het Vondelpark ligt bevindt het zich op loopafstand van Amsterdam Zuid met onder meer de prestigieuze winkelstraat P.C. Hooftstraat om de hoek. Voorts zijn er tal van voorzieningen gevestigd, zoals onder andere restaurant Umami, restaurant MOMO, Café De Ebeling, Starbucks, Stach, Vondel Gym, Theater Bellevue, American Hotel Amsterdam, Mariott etc. Voorts bevinden het Leidseplein zich op een steenworp afstand.
Aan de achterzijde van het object bevind zich een parkeerterrein waar voor de verhuur 5 parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Bereikbaarheid
Per auto
Vanaf de A10 (mede door de gunstige ligging ten opzichte van de afslag S106) is het gebouw binnen slechts 7 autominuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer
Ook per openbaar vervoer is de Roemer Visscherstraat 43-45 uitstekend bereikbaar. Vanaf Amsterdam CS is het gebouw in een kleine 10 minuten bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich enkele bus- en tramstations met directe verbindingen richting Amsterdam CS, Amsterdam Zuid, Station Lelylaan en het Amstelstation. Vanaf Amsterdam Zuid is Schiphol Airport in 15 minuten bereikbaar.

Beschikbaar
5 parkeerplaatsen op het terrein bij het object.

Huurprijs
Parkeerplaats: € 5.000,- per parkeerplaats per jaar.
*Huurprijs dient te worden vermeerderd met BTW.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurperiode
Op flexibele basis.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding
In overleg.