Resultaten laden ...

Stadsring 201

490 - 1.050 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Willem III

Algemeen
Het betreft kantoorruimte in het gebouw “Amerspoort” dat is gesitueerd op een bijzondere zichtlocatie langs een van de hoofdtoegangsroutes van Amersfoort. Het gebouw heeft een bijzonder representatieve uitstraling en is voorzien van een groene glazen vliesgevel wat het gebouw zeer herkenbaar maakt. De kantoorruimte is goed indeelbaar en beschikt over een mechanisch ventilatiesysteem met uitgebreide koeling, waardoor een plezierig binnenklimaat gewaarborgd is. De medehuurder ANVA exploiteert een aantal voorzieningen zoals een bedrijfsrestaurant en een bemande receptie. Medegebruik van diverse voorzieningen is tegen nader te bepalen voorwaarden en condities bespreekbaar.

Locatie
Het kantoorgebouw ligt op een prominente zichtlocatie aan de Stadsring, een van de hoofdtoegangswegen van Amersfoort vanaf rijksweg A28. De locatie is zeer gemakkelijk te vinden en is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Het knooppunt “Hoevelaken”, waar de rijkswegen A28 en A1 elkaar kruisen, is binnen enkele minuten te bereiken. Het NS-station “Amersfoort”, waarbij zich tevens het busstation bevindt, is per bus in circa 10 minuten te bereiken. Per trein en bus zijn uitstekende plaatselijke-, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar. De bushaltes bevinden zich direct voor het gebouw.

Vloeroppervlak
Totaal circa 1.050 m2 verhuurbaar vloeroppervlak op de derde en vierde verdieping.

Bestemming
Kantoorruimte. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de Gemeente Amersfoort.

Parkeren
Bij de ruimte van ca. 1.050 m2, verdeeld over 2 verdiepingen, behoren totaal 11 parkeerplaatsen, verdeeld als volgt:
- binnen: 6
- buiten: 5
Naar rato te verdelen als één vloer wordt afgenomen.

Huurprijs kantoorruimte
€ 125,00 per m2 per jaar, exclusief BTW.

Huurprijs parkeerplaatsen
Parkeergarage € 750,00 per plaats per jaar, exclusief BTW,
Parkeerterrein € 500,00 per plaats per jaar, exclusief BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financie¨le nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
€ 35,00 per m2 per jaar, exclusief BTW, op voorschotbasis.

Betalingen
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
•Representatieve entreepartij
•Toegangscontrolesysteem
•Ontvangsthal met bemande receptie
•Ruime lifthal met 2 liften
•Representatief trappenhuis
•Centrale verwarming
•Radiatoren voorzien van thermostaatkranen
•Mechanische ventilatie met uitgebreide koeling
•Nieuwe systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen
•Kabelgoten voorzien van wandcontactdozen
•Toiletgroep
•Pantry voorziening
•Zonwerende beglazing
•Scheidingswanden, vloerbedekking, pantry en lamellen

Deze voorzieningen worden eenmalig in de huidige staat door de verhuurder aan de huurder ter beschikking gesteld. De huurder zal deze voorzieningen bij het einde van de huur in de oorspronkelijke staat in het gehuurde achterlaten. Onderhoud, herstel en/of vernieuwing komt voor rekening van de huurder. In nader overleg met huurder is het mogelijk het opleveringsniveau aan te passen, zoals weergegeven op bijgevoegde foto’s.

De medehuurder van het gebouw exploiteert voorzieningen zoals een bedrijfsrestaurant en een bemande receptie. Het is bespreekbaar dat een huurder tegen nader te bepalen voorwaarden en condities mede gebruik maakt van deze voorzieningen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan