Resultaten laden ...

Thomas R. Malthusstraat 1

15 - 500 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Sloten- en Riekerpolder

Het Adam Smith gebouw bevindt zich op kantorenpark Amsterdam Riekerpolder. Dit is op slechts enkele autominuten van luchthaven Schiphol gelegen. Het gebouw is voorzien van mooie moderne kantoorruimtes en zijn volledig “turn-key” ingericht. Tevens heeft u de beschikking over meerdere verdagerfaciliteiten die van alle gemakken zijn voorzien. De diverse kantoorruimtes beschikken over een zeer snelle internetverbinding en zijn voorzien van alle IT-infrastructuur. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de volledig ingerichte conferentie faciliteiten. Het gebouw is verder voorzien van een business center waar zowel een restaurant als een bar gevestigd is.

LOCATIE
Amsterdam Riekerpolder, ook wel de verlengde Zuidas genoemd, is gunstig gelegen tussen Amsterdam en Luchthaven Schiphol en in alle opzichten goed bereikbaar.

Per auto
De ligging van het gebouw is uitstekend. Met eigen vervoer is de ringweg A10, via afslag S107 of de A4 via afslag Sloten zeer snel bereikbaar. Vanaf is eveneens de A2, A5, A9 snel bereikbaar. Tevens bent u binnen 10 minuten op luchthaven Schiphol.

Per openbaar vervoer:
Kantorenpark Amsterdam Riekerpolder is voorzien van een shuttlebus “Rieker Circle Line” die met hoge frequentie rijd. Deze shuttlebus verbindt het kantoren park met metrostation Henk Sneevlietweg vanwaar u een directe verbinding heeft met station Amsterdam Zuid WTC, Sloterdijk en Lelylaan.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal voor de verhuur is ca. 500 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over verschillende verdiepingen in units vanaf ca. 15 m².

PARKEREN
Er parkeervoorzieningen bij het gebouw aanwezig (indien beschikbaar).

HUURPRIJS
Op aanvraag.

BESCHIKBAARHEID EN HUURTERMIJN
In overleg. Flexibele huurtermijnen mogelijk.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De hoogwaardige turn-key kantoorruimte zal onder andere worden opgeleverd inclusief:
- Huidige kantoorindeling.
- Gemeubileerde kantoorunits.
- Wifi.
- Gezamenlijke pantry.
- Bar en koffie corner.
- Airco en Top koeling.
- Verlichtingsarmaturen.
- Bemande receptie.
- Vergaderfaciliteiten.
- Beveiliging.
- Kapper en stomerijservice.

DIENSTEN
- ICT ondersteuning.
- Telefoonservice.
- Post en vestigingsadres.
- 24/7 toegankelijk.
- Dagelijkse schoonmaak.

HUURTERMIJN
In overleg. Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van een serviceovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.