Resultaten laden ...

Bedrijfspand.com verwelkomt 10.000ste object

04 mrt 2013 - door Bedrijfspand.com

Online marktplaats voor bedrijfsvastgoed Bedrijfspand.com heeft vandaag haar 10.000ste aangeboden object verwelkomd. Aldus eigenaar Jop Reyntjes: “In een veranderende markt kiezen steeds meer aanbieders van bedrijfsvastgoed voor aanvullende marketingkanalen”.

Bedrijfspand.com is inmiddels meer dan 10 jaar actief als online marktplaats voor bedrijfsvastgoed. De website creëert naar eigen zeggen maandelijks duizenden contactmomenten tussen aanbieders en zoekers.

Reyntjes: “Steeds meer aanbieders van bedrijfsvastgoed weten Bedrijfspand.com te vinden. Wij zijn er trots op dat we deze grootte hebben weten te bereiken. We nemen geen aanbod over van andere websites, alles is door de aanbieder zelf geplaatst. Hiermee waarborgen we onze kwaliteit en actualiteit, dat is voor de bezoekers wel zo prettig.”

De recente groei is aldus Reyntjes te danken aan de veranderende markt. “De vastgoedmarkt gaat door een roerige periode. Vooral het laatste jaar merken wij dat makelaars en andere vastgoed professionals op zoek zijn naar aanvullende marketingkanalen. Hier profiteren wij van.”

Over de toekomst is Reyntjes duidelijk. “De waarde voor onze aanbieders zit in de reacties op het aanbod. We richten ons de komende tijd op groei van onze 90.000 maandelijkse bezoekers en verhoging van het aantal leads uit deze bezoekers. Dit laatste willen we ondermeer bereiken door een verbeterde zoekfunctie en het versturen van slimme matches direct naar de mailbox van de zoeker.”

De aanbieder van het 10.000ste object op Bedrijfspand.com wordt vandaag verrast met een lekkere taart en een gratis topvermelding op de website.

Terug naar blog overzicht