Resultaten laden ...

Kantoorhumor: 12 keer inspiratie voor 1 april

14 aug 2018 - door Bedrijfspand.com

Kantoorhumor, u heeft het vast zelf wel eens moeten ondergaan of het zelf ondernomen. Feit is dat je met je collega’s de hele dag met elkaar moet doorbrengen op kantoor. Een geintje onderling is dan al snel gemaakt. Heb je een collega die iedereen de hele tijd voor de gek houdt? Misschien is het eens tijd om hem of haar terug te pakken. Hieronder in willekeurige volgorde enkele goed gelukte ‘pranks’ voor op kantoor. Gebruik het gerust als inspiratie voor 1 april om uw collega eens goed terug te pakken.

1. Maak het bureau van uw collega voor even onbruikbaar

Ondanks dat het flexwerken in opkomst is, hebben deze meeste mensen nog steeds hun eigen bureau op het kantoor. Het is hún plekje, kom er niet aan! Wat is er dan leuker om het bureau van je collega voor even onbruikbaar te maken. Het kan op vele manieren…
 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Toiletbezoek

Laat je collega schrikken tijdens zijn verblijf op het toilet. Plak een foto van jezelf of iemand anders onder de deksel, leg een spijkerbroek neer met schoenen zodat het lijkt dat er al de hele tijd iemand op de wc zit, verander de mannen wc in een vrouwen wc of kneed een stukje lege wc rol zó dat het net lijkt alsof iemand per ongeluk ‘iets’ heeft achtergelaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

3. Kantoorruimte laten verdwijnen

Iets te veel tijd over en de beschikking over enkele handige handen? Laat een kantoorruimte verdwijnen! Niet voor iedereen weggelegd, maar wel een goed verhaal achteraf.

https://www.youtube.com/watch?v=M4ML7jFV8NA

   
4. Je collega laten schrikken

Iemand laten schrikken is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende grap sinds mensenheugenis. Toch blijft het leuk. Zo kun je ook op deze manier  je collega te laten schrikken. Een toeter plaatsen onder zijn of haar bureau stoel of ter hoogte van de deurklink!
 

5. Neem de computer over

Haal de muis met snoer van je collega uit de computer en neem met jouw draadloze muis zijn of haar computer over!

https://www.youtube.com/watch?v=wlBcxdSIa-s


6. Kleurrijk toetsenbord

Is je collega niet echt een kleurrijk persoon? Geef het toetsenbord van je collega dan eens een kleurtje!
 

     
7. Spiegel bureau

Veel tijd over? Spiegel het bureau van je collega. Je collega zal eerst rustig binnenkomen en zitten, vervolgens krijgt hij of zij een gevoel dat er iets niet klopt. Inderdaad! Alles is precies omgedraaid.
 

 

8. Muissensor

De welbekende muissensor grap! Plaats een grappig plaatje onder de muis zodat deze het rode lampje (de sensor) bedekt. De sensor kan dan het bureau niet meer ‘lezen’. Je collega kan de muis vervolgens niet gebruiken, draait deze om en ziet dat het een grap was.
 


9. Praten tegen de printer

Laat je collega’s tegen de printer praten, gegarandeerd hilariteit. Je hebt vast wel een naïeve collega die dingen snel gelooft. Kijk welk merk printer jullie hebben en maak een briefje met de mededeling dat, in onderstaande geval, HP, een nieuwe spraak functie heeft geïntroduceerd.    
 

   
10. Moestuintje op het kantoor

Is je collega op vakantie? Koop een zakje zaadjes voor het kweken van Tuinkers. Dit heeft weinig ruimte nodig en ontkiemt snel, perfect voor tussen de toetsen van het toetsenbord! 
Tip: koop wel even een nieuw toetsenbord of gebruik een oud toetsenbord.
 


11. M is N of toch niet?

Deze grap bestaat vermoedelijk al net zo lang als de computer haar intrede heeft gemaakt op het kantoor. Verwissel de letter N op het toetsenbord met de letter M. Je collega is vast een heel aantal tikfouten verder voordat hij of zei ontdekt wat er aan de hand is.

12. Muissnelheid

Is je collega weer naar het toilet en duurt het wel even voordat hij of zijn terug is? Verander stiekem de muissnelheid van je collega naar het traagste niveau. Je collega die terugkomt heeft waarschijnlijk wel even nodig om te ontdekken wat er aan de hand is en dit weer op te lossen.

 

Fotoverantwoording

Terug naar blog overzicht