Resultaten laden ...

Voldoende mogelijkheden om commercieel vastgoed te bezichtigen op afstand

16 jul 2020 - door Bedrijfspand.com

Helder presenteren en informeren

Door een complete presentatie aan te bieden, beperkt u de fysieke bezoeken louter voor mensen die ook effectief verregaande interesse in het pand hebben. Het verhogen van de kwaliteit van uw leads is een effectief middel om ondanks een afname van het aantal fysieke bezichtigingen toch nog steeds voldoende transacties te realiseren. Dat scheelt overigens ook kostbare tijd en verdient ook in gunstigere tijden de nodige aanbeveling.


Er zijn verschillende manieren waarop u dit kunt doen. Een goede tekstuele beschrijving met alle relevante informatie is bijvoorbeeld een must, net zoals plattegronden. Voorzie de plattegronden eventueel van extra informatie om ook de laatste onduidelijkheden weg te nemen. Wees vooral heel volledig en voeg 360°-foto's toe om een goede indruk te krijgen van iedere ruimte. Voeg hieraan infospots toe waarin u bijvoorbeeld meer informatie opneemt over de aansluitingen in de serverruimte, de staat van de airconditioning of de zonneschermen.


Maak een virtuele bezichtiging mogelijk

Zelfs met een goede presentatie wil een prospect het bedrijfspand nog even grondig inspecteren. Als er nog enige twijfel is, krijgt momenteel een virtuele tour nog de voorkeur. U kunt zo'n virtuele tour vooraf opnemen en de video online publiceren. Het is opnieuw een bron van informatie die u perfect aan de presentatie kunt toevoegen.


Daarnaast is het aangeraden om nog verder te gaan en op afspraak een video call te organiseren. Tijdens zo'n video call brengt u de kantoorruimte gedetailleerd in kaart, geeft u uitleg waar uw prospect dit nodig acht en zoomt u op aanvraag even in. Op die manier krijgt de prospect alsnog een goede indruk van het pand. Heeft de prospect vragen over de omgeving? Dan kunt u virtueel met uw prospect wandelen naar de bushalte of even binnenwippen in de plaatselijke snackbar.


Lijkt de prospect helemaal overtuigd en was u helder, eerlijk en duidelijk? Dan is een fysiek plaatsbezoek op afspraak, waarbij u natuurlijk voldoende afstand houdt, vaak niet meer dan een formaliteit.

Terug naar blog overzicht