Resultaten laden ...

Bedrijfspand met woning

In ons aanbod van bedrijfsruimte vindt u ook diverse bedrijfspanden met woning. Hierbij moet u denken aan een woonhuis met loods of een villa met kantoorruimte aan huis. U kunt het beste bedrijfspanden zoeken op onze homepage met de zoekcriteria: bedrijfsruimte of kantoorruimte in uw gewenste plaats en voert u vervolgens onder trefwoord 'woning' in. Staat er niks interessants tussen dan kunt u altijd op het knopje Opslaan / Email Alert klikken. U plaatst dan een zoekopdracht waardoor u automatisch een bericht krijgt wanneer er iets interessants wordt aangeboden.

Zoekopdracht bedrijfspand met woning

Heeft u uw ideale woonhuis met bedrijfsruimte nog niet gevonden? Plaats hier dan een zoekopdracht voor uw ideale huis met loods, kantoor, winkel etc. In de extra omschrijving kunt u uw wensen omschrijven waar uw bedrijfspand aan moet voldoen. Zo wordt u gevonden door aanbieders van bedrijfspanden met woning en bedrijfsmakelaars.

Gebruik werkruimte in eigen woning

Mocht u een werkruimte gebruiken in uw woning, dan is het in sommige gevallen zo dat de kosten van die werkruimte of kantoor aan huis aftrekbaar zijn. Gebruik hiervoor dit handige hulpmiddel van de belastingdienst.

Let op: Per 1 januari 2017 zijn de regels omtrent de aftrek van kosten en lasten van de huurwoning gewijzigd. Meer informatie hierover vindt u op de website van de belastingdienst.

Met ingang van 1 januari 2017 wijzigen de regels rond de aftrek van kosten en lasten van de huurwoning. Deze wijziging is nog niet verwerkt in het hulpmiddel van de belastingdienst.

Uw bedrijfsruimte met woning verhuren of verkopen

Heeft u een bedrijfsruimte of kantoorruimte met woning en wilt u deze verhuren of verkopen? Op Bedrijfspand.com kunt u eenvoudig uw bedrijfsruimte of kantoorruimte onder de aandacht brengen van gemiddeld 100.000 bezoekers per maand. Er wordt niet bemiddeld door ons of een andere partij. Iemand die geinteresseerd is neemt direct contact met u op.