Resultaten laden ...

Executieveiling

Een executieveiling is een veiling met gedwongen verkoop van (zakelijk) vastgoed in opdracht van de schuldeisers. Een schuldeiser kan dit niet zomaar doen. Hij heeft een executoriale titel nodig. Dat is bijvoorbeeld een veroordelend vonnis van de rechter, een notariële akte inclusief betalingsverplichtingen of een recht van hypotheek. In alle gevallen moet de schuldenaar in verzuim zijn.

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte?

Op Bedrijfspand.com vindt u snel en gemakkelijk uw ideale bedrijfsruimte in uw regio. U kunt gewoon via de voorpagina zoeken naar panden in uw regio. Staat er geen interessant pand tussen het aanbod? U kunt eenvoudig een zoekopdracht achterlaten. Wanneer er iets interessants wordt aangeboden krijgt u automatisch een berichtje.

Wilt u goedkoop en eenvoudig uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen?

Op Bedrijfspand.com kunt u eenvoudig en voordelig uw bedrijfspand verhuren of verkopen. Maandelijks bezoeken rond de 100.000 mensen Bedrijfspand.com. Wij zijn geen makelaar of andere bemiddelaar, dus vragen ook geen courtage of iets dergelijks. Wanneer iemand interesse heeft in uw pand dan kan deze persoon direct contact opnemen met u. Erg voordelig dus! Voor meer informatie kijkt u op onze aanbiedenpagina.