Resultaten laden ...

Praktijkruimte

Een praktijkruimte wordt vaak gebruikt door tandartsen, psychologen, doktoren, fysiotherapie en andere dienstverleningsbedrijven. Omdat de locatie niet allesbepalend is voor een praktijkruimte vind je praktijkruimtes vaak op een B- en soms C-locaties. Volgens de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) dient een praktijkruimte te voldoen aan de volgende eisen:

De registercounsellor dient zich bij de vestiging en inrichting van de praktijk te houden aan de bouw- en veiligheidsvoorschriften van de plaats van vestiging. De voorschriften hebben betrekking op de bouw, indeling en inrichting van de praktijk (wachtkamer, toilet(ten), garderobe) en zijn tevens van toepassing op de toegankelijkheid.

Meer informatie over de eisen waaraan, volgens de ABvC, een praktijkruimte moet voldoen vindt u hier.

Praktijkruimte aanbieden

Heeft u een praktijkruimte (of een bedrijfsruimte en kantoorruimte die kan worden gebruikt als praktijkruimte) en wilt u deze verhuren of verkopen? Op Bedrijfspand.com kunt u eenvoudig uw ruimte onder de aandacht brengen van gemiddeld 100.000 bezoekers per maand. Er wordt niet bemiddeld door ons of een andere partij. Iemand die geinteresseerd is neemt direct contact met u op. 

Praktijkruimte zoeken

Bent u op zoek naar een praktijkruimte? Op Bedrijfspand.com vindt u een breed aanbod aan praktijkruimtes die te huur of te koop staan. Ga naar de voorpagina, voer een plaatsnaam in, kies bij Soort ruimte voor praktijkruimte en klik op Pand zoeken. Er zijn ook ruimtes die eventueel kunnen worden omgedoopt tot praktijkruimte. Om ook deze te kunnen bekijken kunt u het beste Soort ruimte open laten, op Pand zoeken klikken en vervolgens in het zoekfilter onder Trefwoord 'prakrijktruimte' invullen. 

U kunt altijd een zoekopdracht achterlaten mocht er niks interessants tussen staan. Klik op Opslaan / Email Alert en u krijgt vervolgens automatisch bericht zodra er voor u iets interessants wordt aangeboden.