Resultaten laden ...

Verzamelgebouw

Een verzamelgebouw, ook wel bedrijfsverzamelgebouw, bedrijfsverzamelcentrum, business center, kantoorcentrum en kantoorverzamelgebouw genoemd, herbergt meerdere bedrijven in een gezamenlijk pand. Naast een adres worden vaak faciliteiten zoals een vergaderkamer, parkeerplaatsen, receptie en printers gedeeld.

Handig voor Starters

Met name starters kunnen profiteren van kleine, eenvoudig te wijzigen oppervlaktes en korte huurcontracten van kantoorruimte. Kortom een goed alternatief voor beginnende ondernemers die niet vanuit huis willen werken maar wel een goedkope en professionele vorm van huisvesting te huur zoeken. Werkplekken huren in verzamelgebouwen kan vaak al vanaf 20m2. Sommige verzamelgebouwen zijn gericht op een branche (bijvoorbeeld de creatieve sector). In grote steden zie je vaak oude fabrieken omgebouwd tot een fraai bedrijfsverzamelgebouw.

Zoekopdracht Verzamelgebouw

Starters en andere ondernemers kunnen hier gratis een zoekopdracht plaatsen in hun regio. Je ontvangt een email zodra wij aanbod te huur hebben van ruimtes in bedrijfsverzamelgebouwen en business centers.

Verzamelgebouw te huur

U kunt op Bedrijfspand.com ook uw Verzamelgebouw te huur aanbieden en zo een groot publiek (startende) ondernemers bereiken.