Resultaten laden ...

2e Garnizoensdok - NIEUWBOUW 0 ong

600 m2 bedrijfsruimte te koop in Nieuwegein

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 724.500 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Landelijk gebied Vreeswijk
Bedrijventerrein Het Klooster

ADRES
2e Garnizoensdok 9 (3439 JB), Nieuwegein

ALGEMEEN
Het voor verkoop beschikbare object betreft een smaakvol ontworpen nieuwbouw bedrijfsgebouw die is gerealiseerd op een locatie aan het 2e Garnizoensdok 9 te Nieuwegein.

Dit nieuw te realiseren bedrijfspand is gelegen in het hart van bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. De bouw is inmiddels gerealiseerd.

Deze hoogwaardige bedrijfsgebouwen met kantoorruimte zijn ieder ca. 450 m² b.v.o. groot, inclusief 5 parkeerplaatsen per bedrijfsgebouw. Deze drie gebouwen maken onderdeel uit van een complex van zes gebouwen, waarbij de hoekunit beschikt over een riante raampartij met een zeer fraai uitzicht over het water. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en veel glas. De bedrijfspanden zijn indien gewenst onderling te koppelen en naar eigen wens nog nader in te delen en af te bouwen en worden in de basis casco opgeleverd conform de technische omschrijving.

De gebouwen zijn circa 10 meter hoog, 20 meter diep en 15 meter breed. De vrije hoogte is ruim 4,5 meter tot de eerste verdieping en ca. 9 meter in het overige deel van de bedrijfsruimte. Naast een elektrische overheaddeur is er een separate personenentree aanwezig. De bedrijfsgebouwen hebben een riante verdiepingsvloer die aan de voorzijde is voorzien van royale raampartijen met een luifel waardoor een aantrekkelijke en lichte (kantoor) werkplek ontstaat.

De hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en duurzame materiaalkeuze maakt dat deze bedrijfsgebouwen helemaal klaar zijn voor de toekomst. De panden worden gasloos opgeleverd. Ieder gebouw wordt voorzien van een eigen meterkast voor elektra, wateraansluiting (aansluitkosten voor rekening van koper) en wordt aangesloten op de riolering. De gebouwen hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en toepassing van uitstekende isolatie. De moderne uitstraling van de bedrijfsgebouwen geeft een absolute meerwaarde aan dit project.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Het Klooster ligt centraal in het land, pal langs de A27, en nabij de A2, A28 en A12. Nieuwegein is een economisch zeer sterke regio met een aanzuigende werking voor nieuwe bedrijven. Het is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en ligt direct aan afrit 28 Nieuwegein van de A27. Binnen enkele minuten zit u op de A27 met de A2 en de A12 om de hoek. Tevens zijn er bushaltes op het terrein aanwezig.
?
OPPERVLAKTE
Het voor verkoop beschikbare vloeroppervlak bedraagt 450 m² b.v.o. per bedrijfsgebouw, onderverdeeld als volgt:
• circa 300 m² b.v.o. bedrijfsruimte gelegen op de begane grond;
• cira 150 m² b.v.o. kantoorruimte gelegen op de verdieping.

BOUWJAAR
2023

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Vreeswijk
Sectie : C
Nummers : *****
Kadastrale perceelgrootte : *****
Zakelijk recht : volledig eigendom

COLLECTIEF PARKMANAGEMENT
Op bedrijventerrein Het Klooster is parkmanagement van toepassing. De Vereniging Bedrijvenpark ‘Het Klooster’ regelt het parkmanagement van het bedrijventerrein. Als gebruiker van het terrein ben je verplicht lid van de Vereniging.

BESTEMMING
Op de plankaart is het object aangemerkt met bestemming “Bedrijf”. De voor ‘bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijfsactiviteiten uit ten hoogste categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘bedrijventerrein’ en hiermee o.a. bestemd voor gebruik als werkplaats, opslagruimte, showroom, magazijn en montageruimte. Uiteraard met ondergeschikt gebruik van kantoor. Een en ander passend in het geldende bestemmingsplan

Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Nieuwegein.

OPLEVERINGSNIVEAU
De gebouwen zullen casco worden opgeleverd. Dat geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe huisvesting compleet naar eigen inzicht in te delen en in te richten. De panden worden degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen. Het is mogelijk om de afbouw uit te besteden aan de aannemer. De details van het opleveringsniveau staan in de technische omschrijving.

PARKEREN
De unit beschikt over 5 parkeerplaatsen op mandelig terrein en tevens ruim gratis parkeren langs de openbare weg.
ENERGIELABEL
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energie- prestatie Gebouwen (BENG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

Afhankelijk van de gebouwfuncties die de eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

KOOPPRIJS
De verkoopprijs van 2e Garnizoensdoek :
• Huisnummer 7 VERKOCHT.
• Huisnummer 9 € 724.500,-- k.k. (geen overdrachtsbelasting).
• Huisnummer 11 VERKOCHT.

Over de koopsom is omzetbelasting verschuldigd.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.
?
NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
Circa oktober 2023.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan