Resultaten laden ...

Ambachtsmark 89

320 m2 bedrijfsruimte te koop in Almere

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 510.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Marken
Bedrijventerrein AMBACHTSMARK

Te koop: Bedrijfspand met veelzijdige (transformatie)mogelijkheden in Ambachtsmark 89, Almere Haven

Ontdek deze unieke kans om eigenaar te worden van een veelzijdig bedrijfspand gelegen aan de Ambachtsmark 89 in Almere Haven. Met een strategische locatie en een scala aan mogelijkheden biedt dit pand een uitstekende investeringsmogelijkheid voor zowel ondernemers als investeerders.

Kenmerken:

Begane grond betreft ca. 160 m2: Deze ruime bedrijfsruimte is uitgerust met een complete badkamer, kleedkamer met wastafel, toilet, wasmachineruimte en een praktisch magazijn. De bedrijfsruimte heeft ook een overheaddeur. Ideaal voor diverse bedrijfsactiviteiten met gemakkelijke toegang tot alle benodigde voorzieningen.

Ingebouwde verdieping van ca. 160 m2: Bereikbaar via een trap, biedt deze verdieping extra ruimte met een vloerdraagkracht van 250 kg per vierkante meter. Perfect voor opslag of aanvullende werkruimte, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.

Verdieping/entresol: Een open ruimte op de verdieping biedt mogelijkheden voor kantoorruimte, terwijl een deel van de ruimte is ingericht als appartement, inclusief een pantry, slaapkamer en woonkamer. Let op: voor dit gedeelte geldt een gedoogbeleid vanuit de gemeente Almere.

Kansen voor transformatie:
Dit pand valt onder de gebiedsvisie van Ambachtsmark, waarin transformatie tot de mogelijkheden behoort. Als eigenaar kunt u profiteren van deze visie door gebruik te maken van de aangeboden toetsing door de gemeente Almere. Dit biedt een unieke kans om het pand aan te passen aan uw specifieke behoeften of om te investeren in een veelbelovende ontwikkeling.

Locatie:
Gelegen in het hart van Ambachtsmark, geniet dit pand van een gunstige ligging met uitstekende bereikbaarheid. Met nabijgelegen voorzieningen en gemakkelijke toegang tot belangrijke wegen en openbaar vervoer, biedt deze locatie het beste van beide werelden: een levendige omgeving en optimale connectiviteit.

Disclaimer: Voor de exacte voorwaarden met betrekking tot de transformatie en het gedoogbeleid, adviseren wij u contact op te nemen met de gemeente Almere.

Vraagprijs:
€ 510.000,- k.k.

Kosten Koper:
- overdrachtsbelasting (10,4%)
- financieringskosten
- notariskosten

Koopovereenkomst
De koopovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de VBO.

Zekerheidstelling bij verkoop
De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau
Het pand is o.a. voorzien van:
• Vloerbelasting bedrijfshal circa 1.000 kg/m2
• Vloerbelasting verdieping/entresol circa 250 kg/m2
• Pand is volledig onderheid en voorzien van kruipruimtes
• Pand is voorzien van overheaddeur
• Verwarming bedrijfsruimtes via centrale verwarming
• Pand is gebouwd in 1981

Energielabel
Het pand is voorzien van energielabel A (geldig tot 2027).

Aanvaarding
De overdracht en levering in overleg.

Voorbehoud
Onder voorbehoud gunning eigenaar.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor een totaal overzicht van alle informatie op de website van dit pand: ambachtsmark89.nl

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld door Arcuris Bedrijfsmakelaars. Er wordt onzerzijds geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.