Resultaten laden ...

Ambachtstraat 16

550 m2 bedrijfsruimte te huur in De Lutte

Kenmerken

Huurprijs € 19.200 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt De Lutte kern
Bedrijventerrein DE LUTTE-ZUID

Prachtige kans voor ondernemers op zoek naar een ruime opslagmogelijkheid!
Deze bedrijfshal van ca. 450 m2, gelegen aan de Ambachtstraat 16 in De Lutte op industrieterrein "De Lutte Zuid", biedt een uitstekende oplossing voor uw opslagbehoeften. De hal is gelegen aan de achterzijde van een kantoorverzamelpand en is, hoewel niet toegankelijk per vrachtwagen, wel via de zijkanten van het pand bereikbaar via een tweetal doorgangen van ca. 2,5 meter, perfect voor auto's en bestelbussen.

Met voldoende ruimte voor al uw opslagvereisten, biedt deze hal een veelzijdige optie voor verschillende bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een plek voor inventaris, materialen of apparatuur, deze locatie kan aan al uw behoeften voldoen.

Voorzieningen:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
- 3 overheaddeuren, ca. 3 meter hoog (waarvan 2 elektrisch bedienbaar en 1 handmatig);
- 3 loopdeuren;
- Luxe pantry v.v. inbouwapparatuur;
- Toilet en doucheruimte;
- Betonvloer met vloerbedekking;
- Verwarmd middels 2 gasheaters;
- Krachtstroom;
- Bestraat buitenterrein van ca. 100 m2.

Huurprijs:
€ 19.200,- per jaar / € 1.600,- per maand, excl. BTW en excl. G/W/E.

Aanvaarding:
In overleg, doch per direct beschikbaar.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Wij denken graag met u mee. Maak een afspraak om ter plaatse te gaan kijken met één van onze makelaars om de verdere mogelijkheden te bespreken!

Disclaimer
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Anderzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.