Resultaten laden ...

Amperestraat 18 w

100 m2 bedrijfsruimte te huur in Nijkerk

Kenmerken

Huurprijs € 895 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industriegebied
Bedrijventerrein Arkervaart West

ALGEMEEN
Bijzonder nette, luxueus afgewerkte, multifunctionele nieuwbouw bedrijfsunit. Deze unit ligt direct achter de kopunit. Uw reclame-/gevelbord is vanaf de openbare weg goed te zien. De unit bestaat uit meerdere ruimtes. Het totale vloeroppervlak bedraagt 100 m² verdeeld over twee bouwlagen en bevindt zich op het mooi opgezette en afgesloten bedrijvenpark in het industriegebied Arkervaart. U parkeert op de bijbehorende parkeerplaats voor de deur. Het openen van het toegangshek regelt u per telefoon.
Heeft u een bedrijf wat hier zou passen? Te denken valt aan een (foto-, yoga-)studio, één à tweemansbedrijf met op de 1e etage kantoor. Door de moderne uitstraling werkt u er fijn, maar kunt u ook met een gerust hart uw bezoek ontvangen. De gehele unit straalt een eigentijdse, stijlvolle, industriële sfeer uit. Het object is hoogwaardig afgewerkt; alle wanden zijn voorzien van strak stucwerk en de unit is voorzien van luxe pantry, railspots, natuurstenen toilet enz.
Een goede en betrokken VVE zorgt ervoor dat het park in een goede en representatieve staat blijft.

LOCATIE
De Ampèrestraat valt onder de gemeente Nijkerk. De gemeente Nijkerk met iets meer dan 40.000 inwoners is door haar uitstekende ligging een verbindende schakel tussen de Randstad en het Gelderse achterland. Nijkerk kenmerkt zich door een sterk lokaal bedrijfsleven met een sterke binding met Nijkerk. Met name de voedingsmiddelen- en maakindustrie is sterk vertegenwoordigd, aangevuld met logistiek en groothandel. Daarnaast vormt ook de zakelijke dienstverlening een groeisector. Daarnaast werkt de gemeente samen in regio FoodValley-verband, een samenwerkingsverband tussen gemeenten in de Gelderse Vallei, om de voedingsmiddelensector te versterken
De Ampèreweg bevindt zich in het jonge industriegebied Arkervaart. Een gebied in ontwikkeling waar al veel ondernemers een plek hebben gevonden en in de nabijheid van het sfeervolle centrum en havengebied van Nijkerk.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van Nijkerk op bedrijventerrein Arkervaart.
Knooppunt Hoevelaken (A28 en A1) ligt op vijf autominuten en ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar.
• 300 m tot de bus;
• 1 – 2 km tot station Nijkerk;
• 2 km tot de A28;
• 8 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Het totale vloeroppervlak bedraagt 100 m² verdeeld over 2 bouwlagen. De begane grond is multifunctioneel en kan gebruikt worden als showroom of presentatie,-/ magazijn,-/vergaderruimte en heeft een overheaddeur van 3.00 m bij 3.00 m hoog. De eerste verdieping is volledig ingericht als kantoor en is voorzien van vloerverwarming.

BOUWJAAR
Het bouwjaar is 2014 (datum gereedkoming: 2015).

OPLEVERINGSNIVEAU
De unit wordt opgeleverd met o.a.:

• verhuurder zal het gehuurde nog voorzien van nieuwe vloerafwerking;
• handbediende overheaddeur (van 3.00 x 3.00 m hoog);
• glasvezel-internet beschikbaar;
• pantry en toilet;
• wcd’s;
• opbergruimte;
• patchkast;
• datakabelvoorbereiding is door de gehele unit aanwezig;
• vloerverwarming 1e etage;
• brandblusser (wordt jaarlijks goedgekeurd);
• railspots.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt vanaf € 895,-- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten zijn € 60,-- per maand exclusief BTW.
Servicekosten bestaan uit kosten welke door eigenaar aan VVE afgedragen worden. De VVE verzorgd voor u onder meer: glasbewassing, gevelreiniging, groenonderhoud, schoonhouden buitenterrein. onderhoud elektrisch toegangshek, dakonderhoud en in algemene zin het in stand houden dan wel bevorderen van de representativiteit van het complex.
Huurder is direct contractant van de openbare nutsbedrijven.

PARKEREN
Op het eigen terrein van het complex zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het complex is rondom voorzien van hekwerk met door middel van uw telefoon te openen toegangspoorten.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

AANVAARDING
In goed overleg.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

HUURTERMIJN
De verhuurder geeft de voorkeur aan een huurtermijn van vijf jaar en vijf optiejaren.

OPZEGTERMIJN
Opzegging van de huurovereenkomst geschiedt schriftelijk. De opzeggingstermijn bedraagt 12 maanden voor expiratiedatum.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan