Resultaten laden ...

Appeldijk 17 a

30 - 200 m2 bedrijfsruimte te huur in Heukelum

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Heukelum en Friezenwijk
Bedrijventerrein Koornwaard

Te huur: Diverse bedrijfs- en opslagruimte te huur in alle soorten en maten!!

Het bedrijventerrein van De Koornwaard B.V. is gevestigd in Heukelum (Gemeente Lingewaal) op korte afstand van de Drechtsteden, Rotterdam, Utrecht, Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen en Tiel. Het opslagterrein ligt centraal gelegen tussen de provinciën Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland in, met makkelijke aansluiting op de rijkswegen A15 (Rotterdam-Nijmegen), A2 (Amsterdam-’s-Hertogenbosch) en de A27 (Utrecht-Breda).

Het riante terrein is ingericht met diverse bedrijfsruimten en opslagruimten en opslag buiten, uitermate geschikt voor de MBK, startende ondernemers, ZZP-ers, en industriële bedrijven.

Klein zakelijke bedrijven en particulieren hebben de mogelijkheid (tijdelijke) self storage opslagruimte (garagebox) ten behoeve van bijvoorbeeld inboedel- of voorraad opslag te huren. Tevens is er een watersport afdeling gerealiseerd in de vorm van winterstalling (winterberging) en zomerstalling (zomerberging) van boten.

Opslag:
Diverse mogelijkheden dienen zich aan voor opslag: verhuur van ruimte voor (tijdelijke) opslag, zowel binnenopslag als buitenopslag. Opslagruimte ten behoeve van bijvoorbeeld goederenopslag voor transportbedrijven, logistieke vervoerders, fabrieken, productiebedrijven, bouwbedrijven, handelsbedrijven, aannemers en verhuisbedrijven.
Heeft u passende opslagruimte ten nutte van distributie, logistiek, vervoer, verhuizingen, boedelopslag, voorraad of uw magazijn nodig, dan is deze locatie ideaal voor u.

Bedrijfsruimten:
Op het terrein zijn verschillende loodsen/ ruimtes beschikbaar voor (kleinere) bedrijven die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting. Tevens worden er kantoorruimten verhuurd, al dan niet in combinatie met bedrijfsruimte. Zeer geschikt voor startende ondernemers en ZZP-ers.

Selfstorage:
Selfstorage is een flexibele opslag oplossing voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u behoefte aan tijdelijke opslagruimte omdat u gaat verhuizen of verbouwen? Dient uw magazijn even op orde te worden gesteld? Bent u een rayon vertegenwoordiger met een voorraad? Inboedelopslag? Goederenopslag? Garagebox? Meubelopslag? Archiveren? Opslag huisraad?

Boten:
Op het terrein is tevens een watersport afdeling gerealiseerd voor winterstalling (winterberging) en zomerstalling (zomerberging) van boten.