Resultaten laden ...

Arenbos 0 ong

960 m2 bedrijfsruimte te koop in Heythuysen

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 65.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum Heythuysen
Bedrijventerrein Arenbos (Heythuysen)

ALLES VERKOCHT !

Op een kavel van het Bedrijventerrein ‘Arenbos’ aan de westzijde van Heythuysen, ontstaan er voor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

Op het Bedrijventerrein ‘Arenbos’ wordt het bedrijfsverzamelgebouw ‘Arenbos’ gerealiseerd, 14 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 50 m² tot circa 145 m². Deze units worden te koop en te huur aangeboden. De omgevingsvergunning wordt aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken: Lichte industrie (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt)

De volgende posten zijn in de verkoopprijs opgenomen:
- grondkosten;
- notariskosten overdracht;
- kadastrale inschrijvings- en inmeetkosten;
- honorarium architect;
- honorarium constructeur;
- sonderingskosten;
- bouwkosten unit;
- CAR verzekering tot de oplevering.
 
De volgende kosten zijn niet meegenomen in de koopsom:
- aansluit kosten elektra en water;
- kosten hypotheekakte, taxatiekosten en hypotheekrente tijdens de bouw van het object;
- binnen schilderwerk;
- BTW;
- eventueel meer- en minderwerk;
- variatie in unitoppervlak is bespreekbaar.

Koopsom*
Unit 1
Oppervlakte 145 m²
€ 189.500,- v.o.n.

Unit 2 t/m 6 en unit 9 t/m 13
Oppervlakte 50 m² (per unit)
€ 65.000,- v.o.n.

Unit 7 + 8
Oppervlakte 85 m² (per unit)
€ 109.500,- v.o.n.
+ buitenterrein

* Alle bedrijfsruimten hebben een mogelijkheid voor een verdieping. De inwendige hoogte is circa 6 meter. Alle unitsprijzen zijn excl. BTW.

Technische informatie:
Fundering / grondwerk
Het grondwerk wordt naar aanleiding van een grondmechanisch advies bepaald, de afmetingen van de funderingsbalken of -stroken volgens de tekeningen en berekeningen van de constructeur.
Ten behoeve van de funderingen worden de nodige grondwerken verricht. Een kruipruimte wordt niet toegepast.
 
Bedrijfsvloer
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een monolitisch afgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg/m².
De eventuele houten verdiepingsvloeren hebben een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m² en is afgewerkt met underlaymentbeplating. De begane grondvloer bij deze units heeft een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 750 kg/m².
 
Hoofddraagconstructie
De dragende constructie bestaat uit de benodigde hoofdspanten, hulpstaal voor gevelconstructies. De afmetingen volgens de tekeningen en berekeningen van de constructeur. De gehele dragende constructie wordt gezandstraald en voorzien van een dekkende laag.
 
Gevels
De buitenwanden bestaan uit geïsoleerde metalen gevelbeplating in kleur, met een isolatiewaarde van Rc 4,5 m²K/W.
De gevelbekleding wordt voorzien van de benodigde lekdorpels, dakrandprofielen en hoek- en aansluitprofielen als de gevelbeplating.
 
Overheaddeuren
De overheaddeuren zijn handbediend. Deze deuren zijn sectiedeuren, voorzien van isolatie. De afmeting is circa 5,0 m hoog en circa 3,5 meter breed, de sectiedeuren in unit 1 en 14 zijn circa 5,0 m hoog en circa 4,0 meter breed.
 
Kunststof puien en kozijnen
De kozijnen en ramen in de buitengevel worden uitgevoerd in kunststof en zijn voorzien van isolerende beglazing. De deuren en ramen zijn voorzien van het benodigde hang en sluitwerk wat voldoet aan weerstandsklasse 2.

Reclamevoorziening
Voorzieningen ten behoeve van reclame-uitingen kunnen door koper zelf worden verzorgd, hiervoor dient koper zelf vergunning van de gemeente te verkrijgen.

Dak
Over de stalen liggers worden stalen verzinkte geprofileerde dakplaten aangebracht. Hierover een isolatielaag, welke mechanisch wordt bevestigd, waardoor de isolatiewaarde van het dak Rc 6m²K/W bedraagt.
De dakbedekking bestaat uit kunststof dakbedekking of gelijkwaardig en voorzien van 10 jarige garantie op product en verwerking, mits periodiek onderhoud wordt uitgevoerd een en ander als beschreven in het certificaat van het dakdekkersbedrijf.
Dakranden worden afgewerkt met in kleur gecoate plaatstalen afdekkappen.
 
Lichtstraten
Bij de units kan optioneel een lichtstraat worden aangebracht.
 
Hemelwaterafvoeren
In het dak worden voldoende hemelwaterafvoeren opgenomen, deze worden aangesloten conform voorschriften gemeente. De hemelwaterafvoeren gaan binnendoor in het bedrijfsverzamelgebouw, de positie zal nader worden bepaald. Er zullen voldoende noodoverlopen worden aangebracht welke door de constructeur worden bepaald.
 
Binnenwand
De binnenwanden tussen de bedrijfsunits worden uitgevoerd in betonnen prefab panelen.
In de bedrijfsunit wordt een meterkast aangebracht, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. In de meterkast worden voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht.
 
Terreininrichting
Het terrein, alsmede de in-/ uitrit worden verhard (zoals op tekening aangeven) door het aanbrengen van een bestrating van betonnen klinkers (aangebracht op een laag puingranulaat).
De aanleg van de benodigde inritten is in de koopsom inbegrepen.

Installaties
 
Sanitair / vuilwaterafvoer
De bedrijfsunit wordt standaard voorzien van een toiletafvoer met een aansluiting op het gemeentelijk riool.
  
Wateraansluiting
De bedrijfsunit kan optioneel worden voorzien van een wateraansluiting.
 
Electra
De bedrijfsunit kan optioneel worden voorzien van een elektra-aansluiting. De aardpen wordt niet meegenomen in de meterkast, is door en voor rekening van gebruiker.

Riolering
De riolering wordt uitgevoerd in PVC. De afvoer van het vuilwater zal worden aangesloten op het gemeenteriool een en ander conform de geldende voorschriften van de gemeente.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan