Resultaten laden ...

Argon 15 j

120 m2 bedrijfsruimte te koop in Oud-Gastel

Kenmerken

Prijs € 180.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Oud Gastel
Bedrijventerrein BORCHWERF II D (HALDERBERGE)

In het kleinschalig complex met 18 units aan de Argon te Oud-Gastel is nummer 15j momenteel te koop.

Deze locatie is werkelijk 1 minuut van de afrit met A17, vlak tegenover de snelweg bij het complex waar de McDonalds, Daily France, De Beren en Tesla Superchargers gelegen zijn.

Het pand is recent helemaal gerenoveerd en instap klaar. De verlichting is onder en boven volledig LED, en boven is een onderhoudsvriendelijke PVC vloer gelegd.

De begane grond kan gebruikt worden als opslag van materialen of het parkeren van een auto of bus al dan niet met aanhanger. Schuin tegenover de grote roldeur is geen parkeerplaats gelegen, waardoor in- en uitrijden ook altijd goed mogelijk is met grotere voertuigen en aanhangers.

Er is een elektrische poort die automatisch tijdens kantoortijden open gaat, daarbuiten kan deze door registratie van je telefoonnummer open gebeld worden.
Door deze poort, de aanwezige camera’s op het terrein en de algehele bedrijvigheid staan uw bezittingen veilig gestald tegen diefstal en vernieling.

Dus mocht je onderneming “thuis” uit het jasje groeien, of wil je gewoon meer scheiding tussen werk en wonen, dan is dit een uitstekende kans.

Er zijn vele bedrijfsverzamelgebouwen op Borchwerf II waarvan de meeste van recentere bouw dan 2008, het jaartal van dit complex. Deze units zijn echter klassiek opgetrokken uit steen, het ziet er na 15 jaar nog netjes uit en zal er over 15 jaar nog steeds netjes uitzien.
Het complex heeft niet alleen een beperkt aantal units van 18 stuks, maar heeft momenteel ook maar 13 eigenaren. Velen daarvan hebben de units al vanaf de nieuwbouw in 2008.
Dit maakt alles overzichtelijk, goed werkbaar en niet duur. Zo was de VvE bijdrage voor 2023 voor 15j slechts €804,75.

Mocht je al een aantal jaar bezig zijn als ondernemer, een nette winst hebben maar de bank geeft geen financiering? Dan is er een mogelijkheid om het pand met gedeeltelijke financiering aan te kopen.