Resultaten laden ...

Asterweg 17 A25

692 m2 bedrijfsruimte te koop in Amsterdam

Kenmerken

Prijs € 1.500.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buiksloterham
Bedrijventerrein Buiksloterham (bedrijventerrein)

Beleggingsmogelijkheid | Verhuurde bedrijfsruimte met kantoorruimte gesitueerd op unieke locatie in Amsterdam.

ALGEMEEN
Op levendige locatie aan de Asterweg 17 A25 in Amsterdam is deze riante bedrijfsunit van 692 m² VVO (bg + vd) gelegen. Het object is ingedeeld met een nette bedrijfsruimte op de begane grond en een functioneel kantoor op de verdieping. De bedrijfsruimte op de begane grond beschikt o.a. over een elektrisch bedienbare overheaddeur, afgewerkte betonvloer, led lijnverlichting en representatieve glazen entree's aan weerszijden van de overheaddeur. Ook de verdieping is zeer compleet afgewerkt en o.a. voorzien van een keuken, ledverlichting, kabelgoten, gescheiden toiletten en nette vloerafwerking. Dankzij de hoogwaardige bouw in combinatie met het industriële karakter heeft het object zowel aan de binnen- als buitenkant een zeer representatieve uitstraling.

STERKE PUNTEN
- Representatieve uitstraling
- Duurzaam gebouwd (energielabel A+++)
- Zeer centrale locatie in Amsterdam

OPPERVLAKTE
Totaal 691,67 m² (VVO), onderverdeeld in:

- 350,19 m² bedrijfsruimte begane grond
- 341,47 m² bedrijfs-/kantoorruimte eerste verdieping
Het object is conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten.

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelcomplex is gerealiseerd in 2006 en bestaat uit 54 units in totaal. Het object beschikt op de begane grond over een prefab betonvloer (400 kg/m2) en zowel op de begane grond als op de verdieping zijn de vloeren voorzien van representatieve vloerafwerking. Het object is volledig voorzien van basisinstallaties water en elektra. Voorheen was de unit ingedeeld met één open ruimte zonder verdiepingsvloer, later is de entresolvloer aangebracht waardoor het vloeroppervlak nagenoeg is verdubbeld. Op de begane grond beschikt de bedrijfsruimte over een netto hoogte van 2,99 meter onder de entresolvloer, en op de verdieping een hoogte van 3,02 meter. Het voorterrein is volledig afgewerkt middels betonklinkers, het parkeerdek met betontegels.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief o.a.
- Dubbele entree met glazen loopdeur
- Installaties verlichting, elektra en water
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Afgewerkte betonvloer (400 kg/m2)
- Entresolvloer
- Brandblusmiddelen

PARKEREN EN TERREIN
Direct voor het pand is een parkeerplaats gelegen, daarnaast bieden het parkeerdek (80 parkeerplaatsen) en de openbare weg voldoende parkeermogelijkheden. Tevens is het binnenterrein voorzien van een hek en 24/7 camerabewaking.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfscomplex is gelegen aan de Asterweg 17, een unieke locatie welke grenst aan het gebied Overhoeks. Het betreft een levendig gebied welke onder andere bekend staat om A'DAM Tower, This is Holland en het EYE Film Museum. Het object heeft een uitstekende ontsluiting naar zowel de binnenstad via de IJ-tunnel, als de op- en afritten van de A10 Ring Amsterdam. Daarnaast zijn de OV-voorzieningen als busstations, metrohaltes en de veerpont over het IJ op loopafstand gelegen. U heeft een centrale locatie in het economische centrum van Nederland.

ACTUELE HUURSITUATIE
De bedrijfsunit is geheel verhuurd aan een professionele fotografie studio, de actuele huurprijs bedraagt € 70.000,-- (excl. btw) per jaar. De huurovereenkomst loopt tot en met 1 mei 2025 - of in overleg een (eerdere) nader te bepalen datum. De huurovereenkomst en overige relevante informatie is na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring beschikbaar.

KADASTER
Gemeente: Amsterdam
Sectie: K
Nummer: 8162 A11

VRAAGPRIJS
€ 1.500.000,-- k.k. (vrij van btw)

VVE-BIJDRAGE
€ 10.892,32 per jaar

ERFPACHTCANON
€ 4.364,00 per jaar

KOOPOVEREENKOMST
In geval van verkoop zal er een koopovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het Model Ring Amsterdam.

"AS IS, WHERE IS"
Als koper heeft u de mogelijkheid om het object vooraf te inspecteren c.q. onderzoeken. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as is".

AANVAARDING
Aanvaarding in overleg

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan