Resultaten laden ...

Banksstraat 3

78 m2 bedrijfsruimte te koop in Ede

Kenmerken

Prijs € 159.950
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Schuttersveld-Zuid
Bedrijventerrein Ede BT A12 Zuid

Nieuwbouw bedrijfsunits op bedrijventerrein BTA-12 te Ede!

START BOUW APRIL 2023.

ca. 50% van het project is inmiddels VERKOCHT!

Eindelijk! Al lange tijd zijn er in Ede vanwege de schaarse grond geen bedrijfsunits meer gebouwd. Op BTA-12 is nu een kavel beschikbaar gekomen waar een nieuw eigentijds plan met 22 bedrijfsunits gebouwd zal gaan worden. Het plan is gelegen aan de Banksstraat, een mooie brede weg, nabij de op- en afritten van de Rijksweg A-30. De units worden voorzien van bedrijfsruimte met overheaddeur en een aparte loopdeur op de begane grond en een gehele verdiepingsvloer met glas in de voorgevel waar bijvoorbeeld kantoor gerealiseerd kan worden. De hoekunits aan de Banksstraat krijgen bovendien extra glas op de begane grond.

Adres:
Banksstraat te Ede. Ter hoogte van huisnummer 3.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 38,4 & 38,6 m².
1e verdieping ca. 38,4 & 38,6 m².

Prijzen:
Hoekunits € 179.950,- v.o.n. exclusief btw.
Tussenunits € 159.950,- v.o.n. exclusief btw.

Opleveringsniveau:
De units worden casco opgeleverd en zijn onder andere voorzien van een monolithisch afgewerkte betonnen vloer op de begane grond en een cementdekvloer op de verdieping, kunststof dakbedekking en alle gevelkozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd in aluminium en een elektrische overheaddeur.

Een uitgebreide omschrijving van het opleveringsniveau, de gebruikte materialen en garanties is verwerkt in de brochure welke wij u graag doen toekomen.

Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de representatieve uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep. Van hovenier tot bouwbedrijf, van webshop tot opslagruimte. De units zijn tevens zeer geschikt als beleggingspand.

Parkeren:
Bij elke unit horen twee eigen parkeerplaatsen.

Vereniging van eigenaren:
Ten behoeve van het plan zal een vve worden opgericht. Binnen de vve zullen een aantal zaken collectief geregeld gaan worden zoals de verzekering, onderhoud en reservering voor toekomstige uitgaven.

Parkmanagement:
Op BT-A12 bestaat het concept parkmanagement. Alle bedrijven worden direct lid van deze belangenorganisatie. Parkmanagement omvat een ruim aanbod aan diensten waaronder bijvoorbeeld collectieve beveiliging.

Bereikbaarheid:
Per auto
Bedrijventerrein A-12 is zowel per eigen vervoer als ook per openbaarvervoer zeer goed bereikbaar. Het project zal worden gerealiseerd direct aan de op- en afritten van de Rijksweg A-30 welke aansluit op de rijkswegen A-12 en A-1.

Per openbaar vervoer
In de nabijheid bevinden zich diverse bushaltes en NS-station Ede-Wageningen bevindt zich eveneens op korte afstand.

Koop-/aanneemovereenkomst
Wanneer u een van de units in dit project wenst aan te kopen dan zal er een koop-/aanneemovereenkomst opgemaakt worden waarbij u een gedeelte van de koopsom betaalt bij de overdracht van de grond bij de notaris en het overige deel naarmate de bouw vordert.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van het notariskantoor.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzonder van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.