Resultaten laden ...

Basicweg 15

21 - 66 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Hoef-Oost
Bedrijventerrein De Hoef

ALGEMEEN
Ben je op zoek naar een veilige en altijd toegankelijke opslagruimte om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of om een voertuig of andere spullen neer te zetten? Bekijk dan de mogelijkheden van de garageboxen op GaragePark Amersfoort de Hoef! Dit park heeft verschillende formaten garageboxen, zodat er altijd een ruimte is die bij jouw behoefte past.
De garageboxen zijn te gebruiken als opslagruimte, werkruimte of stalling. De garageboxen van GaragePark zijn zeer goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en door zonnepanelen voorzien van stroom en verlichting. Gebruikers zijn o.a. klussers, schilders, timmermannen, meubelmakers, hoveniers, horeca-ondernemers en webshop-eigenaren.

het moderne bedrijfsgebouw met goed beveiligde, kleinschalige opslag- en bedrijfsruimtes is alleen toegankelijk via een elektrische toegangspoort. Er is in de box elektra (16 ampère) op eigen meter aanwezig. In de gemeenschappelijke ruimtes vindt u de centrale sanitaire voorzieningen en watervoorziening. Er is cameratoezicht aanwezig en het park is volledig omheind met stroomschokbeveiliging. Iedere box beschikt over een eigen postbus. De boxen zijn voorzien van een roldeur. De hoogte bedraagt 2,4 m. Per type box zijn de vloeroppervlaktes verschillend. Zie overzicht.

LOCATIE
Het garagepark is te vinden op het populaire bedrijventerrein de Hoef. De Hoef bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Amersfoort, in het westelijke kwadrant van knooppunt 'Hoevelaken', de kruising van de rijkswegen A1 en A28. De locatie is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto zijn op- en afritten van de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen te bereiken. NS-Station Schothorst is op loopafstand gesitueerd. Dit garandeert een goede ontsluiting met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

BEREIKBAARHEID
Gezien de ligging aan het verkeersknooppunt Hoevelaken, is De Hoef per auto uitstekend te bereiken. Met de auto zijn de A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen binnen enkele minuten te bereiken. Pal naast dit object ligt het NS-Station Schothorst.

VLOEROPPERVLAK
Box nr.
51 - begane grond E3 24 m2 - 299,-- per maand
83 - 1e verdieping 1C 21 m2 - 195.-- per maand
97 - 1e verdieping 1C 21 m2 - 195,-- per maand

HUURPRIJS
De huurprijs is als vermeld in bovenstaand overzicht exclusief btw en servicekosten.
Bij het aangaan van een huurcontract van twee jaar zijn de eerste drie maanden huurvrij!

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt ca € 20,-- per maand.

OPLEVERING
De vrije hoogte van de boxen bedraagt circa 2,4 meter.
Een box zal worden opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen.
- eigen huisnummer met postbus;
- overheaddeur;
- bewegings-sensor en magneetcontact;
- brandwerende constructie en hittemelder;
- zonnepanelen;
- verlichting en 4 stroompunten;
- goederenlift voor boxen op een verdieping.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 2 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan