Resultaten laden ...

Basicweg 15 M 115

23 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 350 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Hoef-Oost
Bedrijventerrein De Hoef

ALGEMEEN
Nu voor huur per direct beschikbaar: deze veelzijdige garagebox op Garagepark De Hoef in Amersfoort. Gelegen aan de Basicweg 15M / 115, 3821BR Amersfoort, biedt deze ruimte van ca. 23m² talloze mogelijkheden. Met afmetingen van ongeveer 8m diep, 3m breed en 270cm hoog, is deze goed beveiligde garage 24/7 toegankelijk.

Veiligheid staat voorop: het park is Borg-2 beveiligd met een hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 cameratoezicht, een doordacht lichtplan, en persoonlijke toegang via een elektronische keytag. Je kunt met een gerust hart je gereedschap, materialen, of voorraad opslaan, en zelfs ondernemen of klussen in deze multifunctionele garagebox.

Naast de praktische functionaliteiten van de garagebox, profiteer je van parkfaciliteiten zoals sanitaire voorzieningen, een eigen postbus, en ruimte rondom de boxen op het afgesloten terrein. De box is voorzien van een vloercoating, een sectionale overheaddeur van Hörmann, en vier stroompunten.

OPPERVLAKTE
Oppervlakte: ca. 23 m² - inhoud: 64,8 m³ (8x3x2,7m) (dxbxh)

BEREIKBAARHEID
De ligging in Amersfoort, een centrale stad in Nederland, draagt bij aan de strategische bereikbaarheid.
Met de Auto: Het park bevindt zich nabij diverse belangrijke uitvalswegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto.
Openbaar Vervoer: De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor eigenaren en huurders van de boxen.

PARKFACILITEITEN:
- Afgesloten terrein met stroomschokbeveiliging
- 24/7 camerabewaking aangesloten op de meldkamer
- Open buitenterrein (veel ruimte rondom de boxen)
- Sanitaire voorziening met wateraansluiting
- Ruime goederenlift (draagkracht 2000kg) 1,5 m (b) x 2 m (d) x 3 m (hg)
- Zonnepanelen
- Uitgekiend lichtplan
- Parkbeheerder aangestuurd door de VvE

HUURPRIJS
De maandelijkse huurprijs bedraagt €350,00 exclusief btw, waarbij particuliere huurders zijn vrijgesteld van btw. Daarnaast zijn de VvE-kosten slechts ca. €50,00 per maand, inclusief opstal, schoonmaak, brandverzekering, en meldkamer.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
6 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
Kantoorruimte en bedrijfsruimte
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan