Resultaten laden ...

Beersdalweg 93

463 - 1.221 m2 bedrijfsruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 1.928 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Zeswegen
Bedrijventerrein Smitzerveld

Te huur, in een mooie multitenant bedrijfsgebouw waar reeds ca. 10 huurders aanwezig zijn, mogen we u nu de laatste ruimten ten verhuur aanbieden, te weten:

- Bedrijfsruimte, voormalige uitgiftebalie en opslagruimte van rollators van voormalig huurder Meander, groot ca. 463 m². De ruimte bestaat uit dik ca. 333 m² bedrijfsruimte en ca. 130 aanpalende bedrijfscompartimenten/ruimten. Er is een overheaddeur aanwezig. De ruimte is via verschillende loopdeuren bereikbaar en staat direct in verbinding met kantoren die los gehuurd kunnen worden. Rondom het object is voldoende manouvreerruimte. Er is geen ruimte voor buitenopslag. De vrije hoogte is ca. 4 meter.

- Voormalig bedrijfsrestaurant, voorzien van complete (gaar)keuken en separate spoelkeuken), gelegen op eerste verdieping. En voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. Ideaal voor een kantooruimte-gebruiker, of een fitnessformule, of een yogastudio. Groot ca. 324 m².

- Losse kantoorvertrekken, te huur vanaf ca. 25 m² tot ca. 300 m². deels liggen deze kantoren aaneengesloten op de begane grond maar ook deels op eerste verdieping.

Locatie
Het object ligt op een ware zichtlocatie aan de Heerlense binnenring met goede ontsluitingen richting het snelwegennet en de nieuwe buitenring. Het centrum van Heerlen is eveneens op korte afstand gelegen.

Het object is gelegen nabij de op- en afrit van de autosnelweg A76, A79 en de N281. Het ligt langs een drukke doorgaande weg tussen het centrum van Heerlen en de auto- en meubelboulevard.

Chemelot, alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport, zijn slechts 15 autominuten verwijderd. Het treinstation van Heerlen is op 1,8 kilometer afstand bereikbaar.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Begane grond bedrijfs/opslagruimte ca. 463 m²
Eerste verdieping verschillende kantoren ca. 136 m² in totaliteit
Eerste verdieping vm bedrijfskantine ca. 324 m²
Begane grond kantoren, aaneengesloten ca. 298 m²
Totaal ca. 1.221 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden, zowel voor alsmede achter het gebouw.

Bestemming:
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Heerlen-Stad Noord”, vastgesteld op 29-09-2015, bestemd als “Maatschappelijk”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere topkoeling, mechanische ventilatie, conventionele verwarming middels radiatoren, alarm, brandmeldinstallatie, enkele sanitaire blokken en sommige kantoren zijn voorzien van een pantry.

Huurgegevens:
Huurprijs bedrijfsruimte:
€ 1.928,- per maand.

Huurprijs vm bedrijfskantine:
€ 1.133,- per maand.

Huurprijs kantoren:
€ 100,- per m² per jaar.
Huurprijs al vanaf EUR 210,- per maand ex BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan