Resultaten laden ...

Biestkampweg 3 B

300 m2 bedrijfsruimte te huur in Rosmalen

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Kruisstraat
Bedrijventerrein KRUISSTRAAT

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw, waarvan het object deel uitmaakt, is gelegen op een perceel van circa 7.500 m², op de hoek van de Biestkampweg en de Friezenstraat op bedrijventerrein "Kruisstraat" te Rosmalen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd waaronder bouwbedrijven, alsmede bedrijven die actief zijn in (groot)handel, distributie en/of lichte assemblage. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie.

De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Vliertwijksestraat, die aansluiting vindt op de A59 ('s-Hertogenbosch-Oss/Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2, van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken is. De locatie zelf heeft, vanwege het feit dat het een hoekkavel betreft, een relatief hoge attentiewaarde en is vanaf twee wegen te bereiken.

Object
De voor verhuur beschikbaar zijnde unit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw, waarbij de totale bebouwing een oppervlakte heeft van circa 3.200 m². Iedere unit is voorzien van een bedrijfsruimte van circa 250 m² en een kantoorruimte van circa 50 m² met separate spreekkamer en twee toiletten. De bedrijfsruimte is door de hoekligging voorzien van veel ramen en daardoor ook geschikt als productieruimte.

Het object is rondom ontsloten, goed te bereiken en is voorzien van voldoende parkeerplaatsen. Het terrein is met straatwerk en een onderhoudsarme groenvoorziening afgewerkt.

Opleveringsniveau
Kantoorruimte
- kalkzandstenen wanden afgewerkt met spuitwerk;
- systeemplafond met inbouwverlichtingsarmaturen;
- radiatoren;
- twee toiletten (1 toegankelijk via de bedrijfsruimte en 1 in de kantoorruimte);
- pantry met close-in-boiler.

Bedrijfsruimte
- gasheater;
- krachtstroominstallatie;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- verlichting.

Aanvaarding
Per 1 januari 2025

Diversen
Servicekosten € 70,00 per maand + € 200,00 voorschot elektra

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan