Resultaten laden ...

Bornerweg 33

542 m2 bedrijfsruimte te koop in Obbicht

Kenmerken

Prijs € 539.000 k.k.
Perceeloppervlakte 3323 m²
Functie Bedrijfsruimte

OBJECT
Op mooie landelijke locatie aan de rand van Obbicht gelegen, geheel onderkelderde bungalow met een vrijstaande bedrijfsruimte (ca. 542 m²). De panden staan op een perceel van 3.323 m².

LOCATIE
Het pand is gelegen in een landelijk gebied op loopafstand van het Julianakanaal met op enkele autominuten de A2. Via de A2 zijn plaatsen zoals Eindhoven, Maastricht en Heerlen snel bereikbaar. Ook is bedrijventerrein 'Sluisweg' in Born zonder enige moeite te bereiken.

BESTEMMING
Voor de aangewezen gronden geldt een bestemming 'bedrijf' met de functieaanduiding bedrijfswoning en specifieke vorm van bedrijf - autoschadebedrijf. Voor alle informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan, kunt u de website van ruimtelijkeplannen

BEDRIJFSRUIMTE
Royale bedrijfsruimte (36,65 x 14,80 m = 542 m²) voorzien van 3 overheaddeuren, 3 separate toegangsdeuren, toiletruimte en diverse opslagruimtes.
Momenteel is deze bedrijfsruimte in gebruik als werkplaats voor een autoschadeherstel- en restauratiebedrijf en uitgerust met een spuitcabine, een hefbrug, 3 richtbanken en een afzuiginstallatie. Tevens is er een verwarmingsinstallatie (stookolie) aanwezig. De werkplaats beschikt over een eigen adres (Beelaertsstraat 5 Obbicht).

WOONHUIS
SOUTERAIN
Via de bijkeuken bereikbare kelder bestaande uit de volgende ruimtes:
Kelderhal. Kelderberging 1/kantoor (7,37 x 6,00 m), momenteel d.mv. een lichte wandconstructie onderverdeeld in 2 ruimtes en voorzien van een separate entree via een trap in de achtertuin. Kelderberging 2 (3,55 x 7,37 m), kelderberging 3 (3,70 x 2,32 m) en kelderberging 4 (7,37 x 3,48 m).

EERSTE VERDIEPING/ZOLDER
Via vlizotrap bereikbare, geïsoleerde zolderberging (circa 1,85 m hoog).

BIJZONDERHEDEN
Het woonhuis is voorzien van dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2012) en 14 zonnepanelen. Het perceel beschikt niet over een aardgasaansluiting en er is daarom een eigen gastank aanwezig.

TUIN/ERF
Het woonhuis beschikt over voor-, achter- en zijtuin en een groot beklinkerd terras. Tevens is er zowel aan de voor- als achterzijde een huisweide aanwezig. Aan de voor- en achterzijde van de werkplaats bevindt zich een ruim verhard terrein met de mogelijkheid om meerdere auto’s te stallen.

VOORZIENINGEN
Bedrijfsruimte
Dakisolatie
Dubbele beglazing
Kuststof kozijnen
Zonnepanelen

VERKOOPINFORMATIE
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

BOUWKUNDIGE KEURING
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

OVERDRACHTSBELASTING
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.