Resultaten laden ...

Braillestraat 11

169 m2 bedrijfsruimte te huur in Berkel en Rodenrijs

Kenmerken

Huurprijs € 2.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oudeland
Bedrijventerrein Oudeland

Te huur: Hoekunit aan de Braillestraat 11, Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een moderne en ruime hoekunit voor uw bedrijf? Deze prachtige hoekunit aan de Braillestraat 11 in Berkel en Rodenrijs, gelegen op het bedrijventerrein Oudeland, biedt een uitstekende kans! Met een verwachte oplevering in november 2023, zal deze ruimte volledig klaar zijn voor verhuur en biedt het alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw onderneming.

Kenmerken van de hoekunit:

- Ca. 85 m2 begane grond en ca. 85 m2 op de eerste verdieping, waardoor er voldoende ruimte is voor diverse bedrijfsactiviteiten.
- De begane grond is voorzien van een handige loopdeur met bovenlicht, een automatische overheaddeur en een raam aan de zijkant van het pand, waardoor u profiteert van veel natuurlijk daglicht en een prettige werkomgeving.
- Tevens is er een toilet aanwezig op de begane grond voor extra gemak en comfort.
- Op de eerste verdieping zorgen grote ramen aan twee zijden voor een overvloed aan daglicht, waardoor een fijne en inspirerende werkomgeving wordt gecreëerd.
- Een pantry is reeds gerealiseerd, zodat u en uw medewerkers gemakkelijk van een hapje en drankje kunnen genieten.
- Bij het pand komen twee parkeerplaatsen, waardoor uw personeel en klanten altijd verzekerd zijn van parkeergelegenheid.

De hoekunit bevindt zich op een afgesloten terrein, wat zorgt voor extra veiligheid en privacy voor uw bedrijf. De locatie op het bedrijventerrein Oudeland biedt tevens uitstekende bereikbaarheid en talloze mogelijkheden voor uw onderneming.

Daarnaast biedt de eigenaar, tegen een meerprijs, de mogelijkheid om de unit naar wens aan te passen. Zo kunnen voorzetwanden worden geplaatst, een systeemplafond worden geïnstalleerd en een kabelgoot met wandcontactdozen en IP-aansluitingen worden aangelegd. Bovendien is het mogelijk om airconditioning te laten installeren, zodat een comfortabele werkomgeving gegarandeerd is.

Huurprijs:
€ 2.250,00 per maand excl. BTW

Servicekosten:
€ 65,00 per maand excl. BTW

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Datum oplevering:
November 2023.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in juli 2003 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 11 juli aldaar ingeschreven onder nummer 72/2003.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal een kwartaalverplichting.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.