Resultaten laden ...

Breinderveldweg 1

350 - 850 m2 bedrijfsruimte te huur in Schinnen

Kenmerken

Huurprijs € 50 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nagelbeek-Hegge
Bedrijventerrein De Breinder

Courante multifunctionele ruimte op de eerste verdieping binnen een bedrijfsverzamelgebouw. In totaal is er 850 m² beschikbaar, maar er kunnen vloeroppervlaktes worden gehuurd vanaf 350 m². Het betreft een modern gebouw (bouwjaar 2002) met onder andere inpandige kantoren, een werkplaats, magazijn-/opslagruimte, toiletten, kantine en buiten een riant eigen af te sluiten parkeer(buiten)terrein. Het object is ruim van opzet en beschikt over courante interne faciliteiten en installaties. Alles heeft de tand des tijds goed doorstaan en is constant onderhouden. Een en ander is gesitueerd op een ruime kavel, aan de snelweg A76, op een ultieme zichtlocatie. Zien- en gezien worden!

Overige huurders in het verzamelgebouw zijn American Cars Schinnen, BBQ Shop Limburg en Autoservice KDV.

De huidige indeling van het object is eenvoudig te wijzigen daar er gebruik is gemaakt van enkele semi-permanente scheidingswanden. In feite rust de gehele constructie op palen en kan uw specifieke ruimtebehoefte ingepast worden. De eerste verdieping is bereikbaar via een prominente trappartij midden in het object, alsmede een stalen brug extern aan het object (volumineuze goederen zijn via maaiveld op de eerste verdieping te plaatsen).

De opritten van de snelweg liggen vrijwel voor de deur. De buitenring rondom Parkstad Limburg (ca. 250.000 inwoners) is op steenworp afstand gelegen. In zuidelijke richting beschikt het dorp Schinnen over een eigen afrit, binnen enkele seconden leidende tot de voet van het object. Sowieso dient het object als poortfunctie tot het populaire en relatief jonge bedrijventerrein ‘de Breinder’.

Locatie:
Het object is gelegen op een absolute en ultieme zichtlocatie van de A76 op het bedrijventerrein "de Breinder" nabij de op- en afrit van de autosnelweg Maastricht / Luik / Amsterdam (A2) met optimale snelwegverbindingen naar Heerlen / Aken (A76), alsmede Antwerpen / Brussel. Chemelot alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport zijn slechts 10 autominuten verwijderd. Het treinstation van Schinnen is op 5 minuten loopafstand bereikbaar.

Bestemming:
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Kernen Schinnen”, vastgesteld op 14-03-2013, bestemd als “bedrijventerrein”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Eerste verdieping multifunctionele ruimte ca. 850 m²
Totaal ca. 850 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

Huurgegevens:
Huurprijs:
€ 50,- per m² per jaar.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan