Resultaten laden ...

Briggemandreef 20

41 m2 bedrijfsruimte te huur in Rockanje

Kenmerken

Huurprijs € 120,00 p.m2.p.j
Functie Bedrijfsruimte

Algemene omschrijving:
Deze praktijkruimte van circa 41 m2 in Stuifakkers, een woonzorgcentrum met 114 levensloopbestendige appartementen, is gelegen in het souterrain, direct bereikbaar via de centrale hal van het woonzorgcentrum en voorzien van een pantry. De sanitaire voorzieningen zijn gemeenschappelijk. Een mooie kans om te ondernemen te midden van uw klanten. De ruimte valt in het bestemmingsplan onder ‘maatschappelijk’. Dit houdt in dat de ruimte bestemd is voor bibliotheken, gezondheidszorg, sport, religie, jeugd- en kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening en/of verenigingsleven. Mocht u twijfelen of uw onderneming binnen het bestemmingsplan past, kunt u contact opnemen met de gemeente. De huurprijs bedraagt 410 euro per maand, exclusief servicekosten en eventuele btw.

Omgeving/wijkinformatie:
De Zuid-Hollandse badplaats Rockanje ligt aan de Noordzeekust. Het strand van 6 km lang grenst aan een uniek duingebied. Rockanje behoort tot de gemeente Westvoorne en telt 6.387 inwoners. Er is veel natuur: bossen, duinen en strand. Het woonzorgcentrum bevindt zich in het centrum van Rockanje, vlakbij het strand.

Bereikbaarheid:
Rockanje is goed te bereiken via de N57.

Kenmerken en voorzieningen:
Dit is een turnkey (direct te betrekken) ruimte voorzien van een eigen pantry, luchtbehandeling, vloerverwarming en vloer- en wandafwerking. De bijkomende leveringen en diensten (servicekosten) bestaan uit:
 Levering warmte
 Schoonmaak algemene ruimte
 Levering elektra
 Huismeester
 Tuinonderhoud
 Glasbewassing
 Glasverzekering
 Ontstoppen riolering

Branchering:
In dit complex zijn onder andere al een kapper, fysiotherapeut, schoonheidssalon en een pedicure gevestigd. Daarnaast is er in Stuifakkers een theater, een winkel en een (voor iedereen toegankelijk) restaurant aanwezig. Ook het CJG is hier gevestigd.

Wat maakt dit object interessant voor potentiele huurders?
In dit complex wonen uw klanten direct om u heen. Daarbij ervaart u het gemak van een uitstekend pakket leveringen en diensten.