Resultaten laden ...

Brussellaan 7 01

169 m2 bedrijfsruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 1.595 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Tempel
Bedrijventerrein DE TEMPEL/ VLOKHOVEN

Multifunctionele verdieping beschikbaar binnen het kleinschalige bedrijvenpark "De Tempel" in Eindhoven. Dit bedrijventerrein onderscheidt zich door de diversiteit van bedrijven die er gevestigd zijn en de uitstekende toegankelijkheid via meerdere wegen die leiden naar het centrum van Eindhoven en naar de in- en uitvoerwegen van de A50 en A2.

De aangeboden verdieping is voorheen gebruikt als sportstudio, ook werden er in het verleden diverse cursussen gegeven. De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van een uitgebreide kleedruimte met toilet en douche.

Dankzij de indeling en de kwalitatief hoogstaande afwerking leent deze ruimte zich ook uitstekend als kantoor of andersoortige bedrijfsruimte. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, wat een prettige werksfeer creëert.

Metrages (VVO)

Eerste verdieping: circa. 159 m2

Zelfstandige entree op de begane grond: circa. 10 m2

Parkeren
Aan de voorzijde van het gebouw is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Opleveringsniveau
- Airconditioning/ warmtepomp
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Kleedruimte met douche en toilet
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing en dauerluftung
- LED-verlichting
- Laminaat
- Pantry incl. koelkast
- Riant balkon
- Stucwerkwanden
- Toiletruimte
- Wandradiatoren
- Zelfstandige entree
- Zonwering

Huurcondities

Huurprijs: € 1.595,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal drie jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan