Resultaten laden ...

Burgwal 43

1.450 m2 bedrijfsruimte te koop in Kampen

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad Kampen

Ontdek de unieke charme van dit historische pand dat klaar is voor de toekomst. Dit oude bankgebouw biedt niet alleen een fascinerende kijk op het verleden, maar ook een tal van transformatiemogelijkheden voor een hedendaagse levensstijl. Met haar karakteristieke architectuur en strategische locatie, opent dit pand de deuren naar eindeloze creatieve mogelijkheden. Mis deze kans niet om de geschiedenis te omarmen en tegelijkertijd een uniek stempel op de toekomst te drukken.
Het pand aan de Burgwal 43 is gunstig gelegen op slechts een steenworp afstand van de IJssel en het bruisende hart van Kampen.

Dit statige Rijksmonumentale pand werd in 1929-1930 naar ontwerp van de Groningse architect G. Hoekzema gebouwd. Het rechthoekig pand bestaat uit vier bouwlagen in rode machinale baksteen met een ingangsrisaliet met een topgevel onder een zadeldak. Een goed onderhouden tourniquet biedt toegang tot een hal met meerkleurige tegelvloer, monochrome tegellambriseringen, een ontvangsthal en kantoorzaal met een plafond met glas-in-lood panelen. In het rechtergedeelte van het pand bevindt zich de ingang naar een riante bovenwoning.
Het hoofdgebouw aan de voorzijde, opgetrokken in 1929-1930, is middels een glazen corridor verbonden met het depot dat in de jaren 80 is toegevoegd. Beide gebouwen bieden een prachtig uitzicht op de binnentuin.

Dit pand is een uitgelezen kans voor een transformatiemogelijkheid.